Košarka

Šariću slava nije udarila u glavu: Podigao auto i pomogao ženi

Šariću slava nije udarila u glavu: Podigao auto i pomogao ženi
Foto: Instagram | Šariću slava nije udarila u glavu: Podigao auto i pomogao ženi

Jedan od najboljih NBA košarkaša iz Hrvatske - Dario Šarić igra fantastično u dresu Filadelfija 76ersa, a u svojoj drugoj sezoni bilježio je 14.6 poena po utakmici, uz 6.7 skokova i 2.6 asistencija.

I pored toga što je velika NBA zvijezda - Šarić je još jednom pokazao da je izuzetno skroman i ponizan. Naime, Šarić je u Zagrebu s prijateljima naišao na ženu u nevolji s automobilom i odlučio joj pomoći.

"4.6.2018. godine, Centar Zagreba. Priča koja pokazuje kakva je Šiši ikona. Moja mater s autom ulazi u prolaz koji je dosta uzak i zapinje s branikom pa je u problemu malo. I naprijed i natrag da ode oštetit će ga jako i nailazi skupina od 5-6 mladih dalmatinaca (to je po naglasku skužila) i jedna djevojka i dečki se ponude ljubazno da podignu auto i isprave ga da ona može samo ravno proći kroz prolaz.

Mater je prvo mislila da ju zaj****aju ali oni mrtvi ozbiljni. I dogovore oni taktiku i plan i podignu auto i isprave ga i odu svojim putem. A mama je tek pred kraj skužila da je to Dario Šarić sa svojom ekipom pa ga je uslikala", poslano je u "Inbox" Instagram stranice "NBA hoopster", prenosi "Radiosarajevo.ba".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije