Košarka

Šćepanović: Cedevita u boljoj formi, ali idemo na pobedu

Šćepanović: Cedevita u boljoj formi, ali idemo na pobedu
Foto: kkpartizan.rs | Šćepanović: Cedevita u boljoj formi, ali idemo na pobedu

Ekipa Cedevita Olimpija u ovom trenutku je kvalitetnija od nas, ali idemo na pobedu, rekao je trener košarkaša Partizana Vlado Šćepanović.

Crno-beli će sutra od 19 sati dočekati Cedevita Olimpiju u 4. kolu regionalne ABA lige u Hali sportova "Ranko Žeravica".

"Igramo protiv ekipe koja je u ovom trenutku verovatno u mnogo boljoj situaciji nego mi. Kada imate dva igrača iz prve petorke van ekipe, jednog najboljeg napadača i jednog najboljeg defanzivca, jasno je u kakvom stanju dočekujemo taj derbi protiv ekipe koja je u ovom trenutku kvalitetnija od nas. Imaju veći fond igrača i jednostavno su u boljoj su formi, ali to ne znači ništa. Imam momke koji su već pokazali karakter i koji će ga pokazati u nedelju. Stojim iza njih, verujem u njih i mislim da Partizan u kakvom god sastavu da igra, ima velike ambicije. A to je da ide na pobedu", rekao je Šćepanović za klupski sajt.

Crno-beli poslije tri kola imaju skor 1-2, dok je Cedevita jedan od četiri tima u ligi koji ima maksimalan učinak iz prve tri runde. Mozzart kladionica za pobjedu Partizana daje kvotu 1,45, dok je kvota na Cedevita Olimpiju 3,05.

Krilo crno-belih Nemanja Dangubić pred sutrašnji duel poručuje da ekipa mora da da svoj maksimum.

"Očekuje nas utakmica protiv ekipe koja je pokazala da su nedavni problemi s koronom daleko iza njih i da su u jako dobroj formi. Igraju raznovrsno, sa mnogo igrača u rotaciji i veoma su nezgodan protivnik. S druge strane, mi moramo dati svoj maksimum da odigramo i za saigrače koji neće biti u timu. Preko je potrebno da energijom i zalaganjem pokušamo da nadomestimo Mozlijevo i Ogijevo odsustvo i da na taj način dođemo do pobede koja bi nam mnogo značila", istakao je Dangubić.

Ostale ponude Mozzart.bet kladionice možete pogledati OVDJE.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije