Košarka

Serhio Rodrigez se vraća u reprezentaciju Španije na OI u Tokiju?

Serhio Rodrigez se vraća u reprezentaciju Španije na OI u Tokiju?
Foto: Arhiva | Serhio Rodrigez se vraća u reprezentaciju Španije na OI u Tokiju?

Košarkaš Olimpije iz Milana Serhio Rodrigez mogao bi da se vrati u reprezentaciju Španije sljedeće godine na Olimpijskim igrama u Tokiju.

Legendarni plejmejker prošle godine propustio je Svjetsko prvenstvo u Kini, kada su Španci postali šampioni, a kao razlog tada je naveo je da želi da provede više vremena sa porodicom i da se oporavi od naporne i teške sezone u CSKA.

"Uvijek sa govorio da sam repezentaciji uvijek na raspolaganju, ali prošle godine bio je težak trenutak i za mene lično i za sport. Vjerovao sam da je najbolje i za mene i za nacionalni tim da ne budem dio te priče", rekao je Rodrigez u video-izjavi za zvanični Twitter nalog reprezentacije Španije.

On je dodao da je bilo nevjerovatno gledati kako španski tim uživa igrajući na SP u Kini.

"Reprezentacija je radila dobar posao i ja sam bio mogućnosti da se povučem i odmorim. Kada uđete u profesionalnu rutinu, veoma je teško da prepoznate trenutak kada treba da zastanete i napravite predah. To mi je pomoglo da sagledam cijelu sezonu na najbolji mogući način, ali kad god je moguće, želim d a budem dio reprezantacije", rekao je Rodrigez.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije