Košarka

Sferopulos: Smart nije povrijeđen, ja sam odlučio da ne igra

Sferopulos: Smart nije povrijeđen, ja sam odlučio da ne igra
Foto: Tanjug/AP | Sferopulos: Smart nije povrijeđen, ja sam odlučio da ne igra

"Smart nije povrijeđen, mojom odlukom je bio van 12. Želeo sam da dam igračima šansu, Laziću treba vreme da se vrati u ritam", rekao je trener KK Crvena zvezda Janis Sferopulos poslije neočekivanog poraza od Mege u 24. kolu ABA lige.

Pred praznjikavim tribinama ’’Arene“, ekipa koja je jednom pobijedila ’’crveno-bijele’’ u posljednjih 11 susreta bila je za vratom umornom favoritu 35 minuta i onda dodala gas, prešla u vođstvo i zabilježila pobjedu koja je prilično ’’zakuvala“ borbu za plej-of pozicije u regionu.

’’Čestitam Megi na zasluženoj pobjedi, igrali su mnogo bolje od nas. Utakmicu smo počeli bez koncentracije, energije i intenziteta. Od druge četvrtine smo počeli da se vraćamo u utakmicu, u trećoj četvrtini smo dobro počeli, ali je nismo završili. U posljednjoj dionici nismo imali dobra rješenja u napadu, bili smo veoma spori, kao i u odbrani, i kako se utakmica nastavila bilo je jasno da su se više borili nego mi“, rekao je Grk, a prenosi ’’Meridian sport“.

Pa je nastavio.

’’Donosili smo loše odluke, ne samo u posljednjih 2 i po minuta nego u cijeloj četvrtoj četvrtini. Nismo igrali dobru odbranu, hvatali skokove, u napadu nismo imali brzinu da ih napadamo, odgađali ekstra pas, i šutevi koje smo uzimali nisu bili najbolja opcija“, konstatovao je Sferopulos.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije