Košarka

Pratite nas na Google news

Skandal u ABA ligi: Navijač udario košarkaša Cedevita Olimpije

Skandal u ABA ligi: Navijač udario košarkaša Cedevita Olimpije
Foto: Screenshot | Skandal u ABA ligi: Navijač udario košarkaša Cedevita Olimpije
N.N.

Sekunde su dijelile utakmicu Mornara i Cedevita Olimpije do kraja, domaća ekipa je u Baru vodila s nedostižnih devet poena i Rajan Botrajt dobio je loptu od igrača Mornara da ne bi isteklo vrijeme za napad.

Umjesto da mirno sačeka kraj, Amerikanac je otišao na zakucavanje što je razbjesnilo navijača crnogorske momčadi koji je utrčao na teren i udario košarkaša Cedevite. Botrajt se brzo izmaknuo, a potom se krenuo obračunati s navijačem.

Međutim, zadržao ga je igrač Mornara Derek Nidam koji je brzo pritrčao u pomoć, dok se navijač povukao, a onda bio izveden s terena. Ovaj sukob dogodio se tri i po sekunde prije kraja utakmice, a Cedevita Olimpija na kraju se morala pomiriti s prvim porazom u sezoni - 77:70.

 

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Promocija

Novi Nike model - Air Max 200 dostupan u Juventa Urban šopovima širom BIH

Marketing tim / 20.11.2019 11:05

Još od 90-ih, Air Max je definitivno jedan od najpopularnijih modela patika. Preko 30 godina slava ovog modela nije jenjavala, što zbog neprikosnovene udobnosti koju pruža vazdušni đon, ali i zahvaljujući uvijek odvažnom dizajnu koji nas nikad ne ostavlja ravnodušnim.

Air Max, odavno više nije samo patika. To je stil, pravac i način iskazivanja sopstvene individualnosti i urbanog i aktivnog stila života. Danas ih vole i nose različite generacije - ljudi srednjih godina koji su ovim patikama ostali vjerni još iz svog tinejdžerskog perioda, pa do mlađih generacija koje su oduševljene kultnim statusom koji ovaj model nosi sa sobom.

Nike je sredinom ljeta predstavio novog člana Air Max porodice – Air Max 200. Ovaj model predstavlja kombinaciju dvije Nike ikone - Air Max 180 i Air Max 270.

Ono što je specifično jeste da ovaj model pruža 200 procenata više Air đona od svojih prethodnika zbog čega i pretenduje da osvoji epitet najudobnijeg Air Max modela do sada.

Par je takođe dobio i lagani uložak od pjene, zarad cjelodnevnog komfora, kao i gumu na spoljnom dijelu đona, zbog poboljšane izdržljivosti.

Od lansiranja do danas, Nike je predstavio nekoliko varijanti, tj kombinacija boja za ovaj model patika. Sve modele  Air Max 200 možete pronaći u Juventa Urban šopovima širom BIH. Spisak lokacija radnji možete pronaći ovdje.

Najčitanije