Košarka

Srceparajuća objava Vanese Brajant: Toliko sam ljuta

Srceparajuća objava Vanese Brajant: Toliko sam ljuta
Foto: Screenshot | Srceparajuća objava Vanese Brajant: Toliko sam ljuta
N.N.

Oproštaj i sahrana od Kobija Brajanta, njegove kćerke Ðijane i još sedmoro nastradalih u padu helikoptera 26. januara, održaće se 24. februara u Los Anđelesu u 10 časova prepodne, najavila je supruga košarkaša Vanesa Brajant.

Međutim, neće biti klasične komemoracije, već takozvane "proslave života" koja će se održati u "Stejpls centru", dvorani LA Lejkersa, a to je potvrdila i sama Vanesa, koja često ostavlja bolne statuse na svojoj društvenoj mreži.

Ovoga puta je napisala bolne riječi da tjera sebe da prihvati smrt Kobija, ali da odlazak Điđi tijelo ne može da prihvati, prenosi "Telegraf.rs".

"Moj mozak odbija da prihvati da su Kobi i Điđi otišli. Ne mogu da procesujem njih dvoje u isto vrijeme. Trudim se da natjeram mozak da prihvati da je Kobi otišao, ali moje tijelo odbija da prihvati da se Điđi nikad neće vratiti. To je pogrešno", napisala je ona uz dirljiv snimak i dodala:

"Zašto sam ja sposobna da se probudim svakog dana, kad moja djevojčica nema tu šansu. Toliko sam ljuta, imala je toliko života ispred sebe. Tada sam shvatila da moram da budem jaka, jer imam još tri kćerke".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I’ve been reluctant to put my feelings into words. My brain refuses to accept that both Kobe and Gigi are gone. I can’t process both at the same time. It’s like I’m trying to process Kobe being gone but my body refuses to accept my Gigi will never come back to me. It feels wrong. Why should I be able to wake up another day when my baby girl isn’t being able to have that opportunity?! I’m so mad. She had so much life to live. Then I realize I need to be strong and be here for my 3 daughters. Mad I’m not with Kobe and Gigi but thankful I’m here with Natalia, Bianka and Capri. I know what I’m feeling is normal. It’s part of the grieving process. I just wanted to share in case there’s anyone out there that’s experienced a loss like this. God I wish they were here and this nightmare would be over. Praying for all of the victims of this horrible tragedy. Please continue to pray for all.

A post shared by Vanessa Bryant  (@vanessabryant) on

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije