Košarka

Teodosić se vraća u Evropu

Teodosić se vraća u Evropu
Foto: N.N. | Teodosić se vraća u Evropu

Plejmejker Los Anđeles Klipersa Miloš Teodosić otkrio je da će na kraju sezone napustiti NBA ligu i vratiti se u Evropu.

Srpski košarkaš je prošle godine rešio da se otisne u najjaču ligu svijeta kad je iz moskovskog CSKA prešao u Kliperse.

Tokom prve sezone je imao partije na promenljivom nivou, a dobar dio utakmica propustio je zbog povrede. Odigrao je ukupno 45 utakmica i za prosječno 25 minuta na parketu beležio 9.5 poena, 4.6 asistencija i 2.8 skokova.

"Iskreno, malo mi teže ide da se naviknem... ali pokušavam. Inače, ja sam potpuno zdrav, i nemam nikakvih problema što se tiče povreda, tako da videćemo šta će biti u nastavku sezone", izjavio je Teodosić za "Glas Amerike".

Od starta ove ne dobija značajnu ulogu u timu Doka Riversa i zbog toga planira povratak na Stari kontinent.

"Mislim da sigurno neću ostati ovde. Došao sam, video kako to izgleda... Više uživam i lepše mi je da igram u Evropi. Tako da, sigurno ću se vratiti u Evropu, da li u toku ove sezone ili na kraju, videćemo".

Kroz sličnu situaciju prolazi i drugi srpski košarkaš iz Klipersa Boban Marjanović, koji, takođe, ne dobija zavidnu minutažu.

"Mislim da je Bobi imao sjajnih partija ove godine i mislim da zaslužuje da bude u toj nekoj rotaciji igrača i da treba sigurno, po mom mišljenju, da dobija više minuta. Mislim da će u nastavku sezone i on dobijati veće šanse. Opet, sezona je tek počela i videćemo šta će biti u nastavku", zaključio je Teodosić.

Kompletan intervjuu reprezentativca Srbije pročitajte na "Glasu Amerike".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije