Košarka

Timbervulvsi ispisali istoriju, Jokić: Oni su stvoreni da nas pobijede

Timbervulvsi ispisali istoriju, Jokić: Oni su stvoreni da nas pobijede
Foto: Tanjug / AP | Timbervulvsi ispisali istoriju, Jokić: Oni su stvoreni da nas pobijede

​Minesota Timbervulvsi pobijedili su Denver Nagetse i izbacili ih iz doigravanja NBA lige u uzbudljivoj utakmici broj sedam. Uprkos tome što je zvjezdani dvojac Nagetsa Nikola Jokić i Džamal Marej dobro igrao, to nije bilo dovoljno jer su se Timbervulvsi briljantno vratili u pobjedu u četvrtoj dionici.

Naime, Jokić je nakon utakmice podijelio svoje mišljenje o meču. Jokić je hvalio Timbervulvse i njihovu zvijezdu Entonija Edvardsa i prihvatio je poraz. Takođe je tvrdio da su oni tim koji je stvoren da pobijedi njegovu ekipu, Nagetse.

"Mislim da, da... Mislim da su stvoreni da nas pobijede", bio je iskren Jokić na pres konferenciji nakon utakmice.

Jokić je uvijek glasno govorio o igri svoje ekipe, bila ona dobra ili loša. Nadalje, Jokić je imao odličan nastup u "Ball Areni", upisao je 34 poena, 19 skokova i 7 asistencija, ali to nije bilo dovoljno za pobjedu njegovog tima.

Gotovo svaki analitičar, protivnik i NBA obožavalac očekivao je da će Nagetsi ponovo osvojiti NBA prvenstvo ove sezone. Bili su favoriti tokom cijele godine i veći dio doigravanja. Umjesto toga, oni nije uspjeli ući u finale Zapadne konferencije.

Timbervulvsi ispisali NBA ispisali istoriju protiv Nagetsa u sedmoj utakmici

Igrači Denvera su na opšte iznenađenje svih ispali iz NBA doigravanja, nakon poraza od Timbervulvsa u sedmoj utakmici. S druge strane, ekipa iz Minesote ispisala je NBA istoriju protiv Nagetsa.

Timbervulvsi su u poluvrijeme ušli s gubitkom od 15 poena.

Nešto više od trideset sekundi u trećoj četvrtini, Nagetsov Džamal Marej ubacio je tricu za povećanje prednosti na 20 poena. Minesota to tada nije shvatila, ali im je Marejev pogodak omogućio da postave NBA rekord ostvarivši najveći povratak u istoriji sedmih utakmica, na kraju pobijedivši rezultatom 98:90, prenosi "YardBarker".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije