Košarka

Pratite nas na Google news

Trinkijeri: Kad Lokomotiva igra ozbiljno, nema boljih u Evrokupu

Trinkijeri: Kad Lokomotiva igra ozbiljno, nema boljih u Evrokupu
Foto: N.N. | Trinkijeri: Kad Lokomotiva igra ozbiljno, nema boljih u Evrokupu
Tanjug

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri, pred meč četvrtog kola Evrokupa protiv Lokomotive, rekao je da ne zna kakav meč može da očekuje.

"Ne znam, jer oni se još uigravaju. Imena su top, Deker, Kalnijetis, Kamings, Alan Vilijams, Fridzon, ima tu 'mesa'. Ako ozbiljno igraju, nema bolje ekipe u Evrokupu", rekao je Trinkijeri novinarima na otvorenom dijelu treninga u hali "Aleksandar Nilolić".

On je podsjetio da je Ritas uspio da pobijedi Lokomotivu u jednoj vrhunskoj partiji, te da će i njegovoj ekipi biti teško.

"Hoćemo li mi biti u stanju da igramo vrhunsku partiju? Ja se nadam. Veoma nam je teško, jer nemamo vremena za trening, oporavak... Mnogo je putovanja. Naša vrhunska partija neće biti u kvalitetu, nego u mentalnoj i fizičkoj energiji. To mora biti način da se igra utakmica".

Trener "crno-bijelih" osvrnuo se i na kvalitete protivnika.

"Dobra ekipa, dobri, iskusni igrači... Ući ćemo u utakmicu s dobrim namjerama, dobili smo dvije utakmice već na strani u Evrokupu. Znamo da će biti izuzetno teško, ali mislim da ćemo igrati utakmicu, imaćemo pet igrača da stavimo protiv njihovih fantastičnih pet igrača", rekao je Trinkijeri, koji je upitan i za svoje zdravstveno stanje.

"Malo sam bolje, još nisam top. Malo ću trčati, sem mog zdravlja i Jankovićeve frizure, sve je okej", našalio se Italijan na račun Nikole Jankovića i njegovog novog imidža.

Meč između košarkaša Partizana i Lokomotive igra se sutra od 20 sati u hali "Aleksandar Nikolić".

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije