Košarka

Trinkijeri: Sad je trenutak da se bude pametan

Trinkijeri: Sad je trenutak da se bude pametan
Foto: KK Partizan + | Trinkijeri: Sad je trenutak da se bude pametan

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri rekao je da je veoma zabrinut zbog svega što se dešava u njegovoj Italiji.

"Jako je teško, velika kriza, panika, za sada su moji zdravi, zaključani u stan. To je to. Sada je trenutak u kom se mora biti pametan. Nije svijet bio spreman za takvu situaciju, treba biti pametan, strpljiv, čekati da ovo prođe, proći će. Ne za sve, ali za veliki broj ljudi hoće. Ali onda krećemo iznova, sve", rekao je Trinkijeri za televiziju Arena sport.

On je dodao da košarka nije u prvom planu, ali da je ekipa ove sezone dala sve.

"Usvakom takmičenju je Partizan bio prvi. Superkup, ABA liga, Partizan bi bio prvi i ako jedno kolo ne igra. Za nas se ne bi to promijenilo, u Evrokupu imamo najbolji rekordni renking, borili smo se zubima i noktima da imamo domaći teren. Dobili smo Kup Srbije, mislim da ne moram ništa da kažem, kraj priče".

Otkrio je šta je rekao igračima na posljednjem treningu.

"Na posljednjem treningu sam rekao da moramo iskoristiti pauzu na najpametniji način, da se čuvamo, ali tad je bila još neka priča o košarci, individualnog rada, teretana... Biće jako teško vratiti ekipe neke u formu, mi smo krajem januara ušli u pik forme, znači, poslije pet mjeseci rada. Ali to je za sve tako, ili skoro sve, u Rusiji i Turskoj normalno treniraju", istakao je Trinkijeri.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije