Košarka

Vujošević saopštio širi spisak, na njemu Nurkić, Musa i Gordić

Vujošević saopštio širi spisak, na njemu Nurkić, Musa i Gordić
Foto: N.N. | Vujošević saopštio širi spisak, na njemu Nurkić, Musa i Gordić

Stručni štab muške seniorske reprezentacije Bosne i Hercegovine na čelu sa selektorom Duškom Vujoševićem, saopštio je danas spisak od 24 igrača za IV ciklus kvalifikacionih utakmica za Svjetsko prvenstvo 2019. godine.

Na spisku selektora su:

Nemanja Gordić, Amar Gegić, Adi Zahiragić, Darko Talić, Marko Rikalo, Džanan Musa, Edin Atić, Almir Hasandić, Ibrahim  Durmo , Aleksandar Lazić, Nedžad Muratović, Nedim Buza , Adin Vrabac, Milan Milošević, Miralem Halilović, Emir Sulejmanović, Amar Alibegović, Ajdin Penava, Andrija Stipanović, Elmedin Kikanović, Markus Lončar, Jusuf Nurkić, Robert Rikić, Obrad Tomić.

Uz spisak igrača selektor Vujošević je poslao sljedeću poruku:

“Ja sam došao u BiH i pored velikih otpora na koje taj moj čin naišao van BiH. Uzimajući u obzir težak poraz protiv Francuske, doživio sam rezultatsku i ljudsku satisfakciju ali imam utisak da smo mi iz stručnog štaba sve usamljeniji. Apelujem na sve ljude koji su na bilo koji način uključeni u funkcionisanje Košarkaškog saveza BiH, a i one koji nisu, da se aktivno i timski uključe u pokušaju da se obezbjedi da u predstojećim akcijama imamo na raspolaganju kompletan igrački sastav i najbolje moguće uslove za pripreme”, izjavio je Vujošević.

Kvalifikacije za Mundoabsket biće nastavljene u septembru.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije