Košarka

Zbog dojave o bombi, prekinut košarkaški meč Budućnost - Mornar

Zbog dojave o bombi, prekinut košarkaški meč  Budućnost - Mornar
Zbog dojave o bombi, prekinut košarkaški meč Budućnost - Mornar

PODGORICA - Košarkaška utakmica u Podgorici između ekipa Budućnost Volija i Mornara prekinuta je nakon prve četvrtine zbog dojave o bombi.

Meč će biti nastavljen sutra u 20.30 časova, i to od trenutka prekida, a domaćin je nakon prvih deset minuta igre vodio rezultatom 24:14.

Budućnost i Mornar trebali su da odigraju petu odlučujuću utakmicu finalne serije plej-ofa Erste lige, nakon što su oba tima slavila u mečevima na svom terenu u prethodna četiri duela.

Ovo je 13. dojava o bombi u posljednjih mjesec dana, ali i prva na sportskim manifestacijama, nakon što su na udaru bili tri puta Delta siti, diskoteka Bigl, dva puta Kapital plaza, te hoteli Hemera, Hilton i Ramada, kao i zgrada Specijalnog državnog tužilaštva.

Prijetnje o bombama u kabinetu dolazile su i sudijama Osnovnog suda u Podgorici i rukovodiocima crnogorske Uprave policije.

Sve dosadašnje dojave dolazile su sa telefonskih brojeva operatera iz Srbije, a bilo je i prijetnji i sa brojeva sa terotorije BiH. Crnogorska policija je u kontaktu sa kolegama iz Srbije i BiH da bi se otkrili počinioci ovih krivičnih djela.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije