Košarka

Željko Obradović poslao žestoku poruku o igranju za reprezentaciju

Željko Obradović poslao žestoku poruku o igranju za reprezentaciju
Foto: Euroohops | Željko Obradović poslao žestoku poruku o igranju za reprezentaciju

Košarkaši Partizana uveliko se spremaju za ono što ih očekuje u novoj sezoni, a trener Željko Obradović je prokomentarisao igranje za reprezentaciju američkih igrača.

Time je ujedno i iznio svoje mišljenje o odbijanju srpskih košarkaša.

Tu je, prije svega, mislio na Nikolu Jokića koji poslije sezone u NBA ligi u dresu Denver Nagetsa ovog ljeta nije želio da učestvuje u kvalifikacijama i potom eventualnim Olimpijskim igrama.

"Činjenica je da svi treba dobro da razmisle o primjerima, kao što je dobar primjer ove trojice američkih reprezentativaca, koji su igrali finale NBA lige, dvojica su bili prvaci, treći finalista. Dan nakon što su završili obaveze sa klubovima su sjeli na avion i priključili se reprezentaciji i postali prvaci. Oni su dan poslije završetka sjeli u avion i priključili se. Tu za mene počinje i završava se svaka priča o tome", rekao je Obradović u intervjuu za "BHBasket".

Obradović je mislio na Devina Bukera iz Finiksa, odnosno, Krisa Midltona i Džrua Holideja iz Milvokija, koji su igrali finale NBA lige u napornoj seriji, a sigurno je da zapravo mislio i na sve ostale koji žele da igraju ili ne za naš nacionalni tim.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije