Košarka

Zvezda želi da vrati dobro poznato lice

Zvezda želi da vrati dobro poznato lice
Foto: X/Christos Harpidis | Zvezda želi da vrati dobro poznato lice

Košarkaši Crvene zvezde ove sezone imaju dobre partije, ali ne toliko dobre koliko je bilo ko očekivao. Svjesni su i oni sa Malom Kalemegdanu da je potrebna neka promjena, a kako tvrdi italijanski novinar Emilijano Karkija, žele u svoje redove da vrate i Ostina Holinsa.

Upravo ta bekovska pozicija i škripi u Crvenoj zvezdi, bar u ovom momentu, kada su van terena i Branko Lazić i Adam Hanga, dva igrača koja su imala defanzivne karakteristike, te je ostao krater na tom mjestu.

Dugo se spekuliše o potencijalnim pojačanjima na toj poziciji, a nakon što je propao transfer Šekila Herisona, oni su se okrenuli drugim opcijama, takođe onim defanzivno nastrojenim, a jedan od njih jeste i Ostin Holins, košarkaš koji je već igrao na Malom Kalemegdanu.

Poslije Zvezde, Ostin Holins je otišao u Makabi, gdje je odigrao 24 utakmice u Evroligi, a tu je zabilježio samo 35 poena za čitavo takmičenje uz dosta loš šut iz igre.

Kasnije je i skrajnut, te nije ni pokazao šta umije. Ovog ljeta je ostao bez kluba, a kako se spekuliše - on bi mogao da se vrati u Zvezdu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije