Ostali sportovi

Admiralbet najveće kvote: Pobjeda Partizana - 18.00, pobjeda Zvezde 12.00!

Admiralbet najveće kvote: Pobjeda Partizana - 18.00, pobjeda Zvezde 12.00!
Foto: N.N. | Admiralbet najveće kvote: Pobjeda Partizana - 18.00, pobjeda Zvezde 12.00!

​Nakon velikog beogradskog derbija situacija u Srbiji, ali i u košarkaškoj Europi više je nego "uzburkana".

Decembarski derbi, pokazao je zašto je neophodno imati "vječite" u Euroligi, a prošlonedeljni je to upravo i dokazao. Navijanje kakvo može da pruži samo ovakvo rivalstvo i atmosfera koju Euroliga gotovo da nikad do sad nije ni vidjela.

Specijalni razlog da pratite ovu košarkašku sezonu jesu AdmiralBet najveće kvote za Euroligu, ali i specijalni bonusi koji dokazuju zašto je samo AdmiralBet dokazani lider industrije!

Registrujte se još danas na AdmiralBet online platformu, jer čeka vas poklon od 20 KM – BEZ USLOVA da dokažete svoju košarkašku strast čistim profitom!

Prethodna euroligaška utakmica razlog je dovoljan da danas odigrate najveće specijal kvote AdmiralBet za Euroligu. Partizan danas na domaćem terenu dočekuje ekipu Lyon-a, dok Zvezda ide na gostovanje protiv Virtus Bologne.

Prethodnu utakmicu, sigurno jednu od najtežih utakmica Partizana, ponuđeni košarkaši za specijal kvotu pružili su igračima rekordni profit, a danas vam se nudi ista prilika. Exum 20 poena, LeDay 20 poena i Lessort 13 poena, a danas u jednoj mnogo rasterećenoj utakmici, pred vlastitim navijačima, ukoliko odigrate istu kombinaciju dobijate nevjerovatnu kvotu - 18.00!

Bez obzira što su crveno-bijeli izgubili prethodni meč, tri vodeća poentera su ispunila svoj zadatak. Ono što je dodatni razlog za odigrati kombinaciju danas, jeste da je ovaj trio prethodnu utakmicu postigao čak 62 poena od 78 poena ukupno, tako da je njihova forma neupitna. Vildoza 26, Nedović 23 i Dobrić 13 poena su uspjeli da poentiraju Partizanu, što je sigurno razlog da se ova kombinacija ponovi i danas. Kvota je svakako "bustovana" na maksimum – 12.00!

Prije odigravanja ovih kombinacija, svakako morate biti sigurni u činjenicu, da AdmiralBet kao dokazani lider industrije vam pruža mogućnost za razliku od nekih, svaki svojoj depozit uvijek uplatite BEZ PROVIZIJE, jer sve što možete očekivati jesu samo ekstremno dobri bonusi sa kojima možete isplatiti tiket od čak 100.000 KM.

Ukoliko želite priliku da osvojite IPHONE 14 PRO MAX, obavezno provjerite AdmiralBet instagram profil, a za informacije o najboljim promocijama u Bosni i Hezcegovini, AdmiralBet BIH facebook stranica je idealna prilika da zabavu podignite na viši nivo.

AdmiralBet – više od igre!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije