Ostali sportovi

Aleksandra blista i u penziji

Aleksandra blista i u penziji
Foto: N.N. | Aleksandra blista i u penziji

Iako je već neko vrijeme u sportskoj penziji, Aleksandra Soldatova (25) i dalje slovi za jednu od najljepših ritmičkih gimnastičarki u Rusiji, a vjerovatno i šire.

Ona je najavila je da se povlači iz sporta u decembru 2020. U martu 2023. godine Aleksandra je rodila sina koji je dobio ime Nikolaj. 

Sve što se zna o dječakovom ocu je da je on deset godina stariji od Soldatove. Zanosna Ruskinja danas odgaja sina i obavlja kućne poslove, a od nedavno je počela da učestvuje u gimnastčarkim predstavama. Nakon završetka karijere, Aleksandra nije izgubila, već je samo povećala svoju popularnost. Po broju pretplatnika na društvenim mrežama gimnastičarka je ispred svojih tituliranijih kolega. Često je pozivaju na fotografisanje i reklamne projekte.

U zlatnom ruskom timu, koji tri puta osvojio svjetska i evropska prvenstva, Aleksandra Soldatova smatrala se najsjajnijom zvijezdom. Pored nevjerovatne fleksibilnosti izgledala je poput modela. Mediji su Sašu prozvali najljepšom gimnastičarkom na svijetu, a brendovi parfema i proizvođači mliječnih proizvoda naručivali su joj reklamne objave na društvenim mrežama. 

Zahvaljujući svom snažnom karakteru, prebrodila je sve, postavši četiri puta prvakinja svijeta i trostruka prvakinja Evrope.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije