Ostali sportovi

Amidžić i Banjac poželjeli sreću odbojkašima Borca

Amidžić i Banjac poželjeli sreću odbojkašima Borca
Foto: N.N. | Amidžić i Banjac poželjeli sreću odbojkašima Borca

Srđan Amidžić zamjenik gradonačelnika Banjaluke i Dragan Banjac, načelnik Odjeljenja za obrazovanje, zdravstvo, omladinu i sport, poželjeli su sreću odbojkašima Borca u finalu Kupa RS koje će u petak igrati u Banjaluci protiv Mladosti iz Brčkog.

Amidžić je rekao da Grad ulaže značajne napore na unapređenju sporta, sa akcentom da se što više mladih počne baviti sportom, te naglasio da je odbojka jedan od sportova koji može ostvariti izlazak u Evropu i preko kojih se Banjaluka može promovistai van granica zemlje. Amidžić je poželio odbojkašima Borca dobru igru i uspjeh u finalu, te pozvao ljubitelje sporta da dođu u dvoranu "Borik" (17.15).

Banjac je čestitao odbojkašima na plasmanu u finale i pozvao predstavnike Borca na nastavak saradnje kako bi odbojkaški sport u Banjaluci bio podignut na još viši nivo, saopšteno je iz Gradske uprave.

Srđan Marjanović, predsjednik Borca, zahvalio je Gradskoj upravi na podršci i istakao da je Borac plasmanom u finale ostvario najveći uspjeh u kratkoj istoriji. Takođe, rekao je da svi u klubu rade na tome da Borac postane prepoznatljiv sportski kolektiv u gradu. Dodajmo i da će Banjaluka prvi put domaćin finalne utakmice Kupa RS.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije