Ostali sportovi

Anđela Knežević iz Bijeljine na Evropskom prvenstvu u Finskoj

Anđela Knežević iz Bijeljine na Evropskom prvenstvu u Finskoj
Foto: Facebook/Karate klub UNSU Bijeljina | Anđela Knežević iz Bijeljine na Evropskom prvenstvu u Finskoj
N.N.

​BIJELJINA - Anđela Knežević, član karate kluba "UNSU" Bijeljina i juniorski reprezentativac BiH 28. avgusta nastupa na Evropskom prvenstvu za kadete, juniore i mlađe seniore u Finskoj, saopšteno je iz kluba.

"Našu reprezentativku u kategoriji juniorki /do 48 kilograma/ očekuje borba sa najboljim predstavnicama iz 25 evropskih zemalja. Napomenućemo da svaku zemlju u jednoj težinskoj kategoriji predstavlja po jedan predstavnik iz te zemlje", naveli su u klubu.

U ovom karate klubu ističu radost i ponos što će među najboljima u Evropi imati svog predstavnika, te smatraju da time još jednom dokazuju ozbiljnost, kvalitet i kontinuitet uspješnog rada.

"Za odlazak na Evropsko prvenstvo bila su nam potrebna znatna finansijska sredstva i sam odlazak bio je, kao i uvijek, upitan. Na vrijeme smo se obratili za pomoć gradonačelniku Ljubiši Petroviću i predsjedniku Skupštine grada Aleksandru Đurđeviću, a osim njima i Ministarstvu za porodicu omladinu i sport Republike Srpske", napomenuli su iz ovog sportskog kluba.

Iz kluba su istakli da su na razumijevanje, odgovor i pomoć naišli kod predsjednika Skupštine grada Bijeljina Aleksandra Đurđevića, kojem ovom prilikom, u ime cjelokupnog kolektiva, najsrdačnije zahvaljuju.

"Uz sredstva kluba i Anđeline porodice, te pomoć predsjednika Skupštine grada, podršku i pomoć pružili su nam privrednici našeg grada i prijatelji kluba, a značajnu pomoć u odlasku, kako Anđele, tako i preostalih osmoro učesnika Evropskog prvenstva iz Republike Srpske, pružio je i Upravni odbor karate saveza Republike Srpske", navedeno je u saopštenju.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije