Ostali sportovi

BK Slavija 1961 organizovao pokazni trening za djecu

BK Slavija 1961 organizovao pokazni trening za djecu
Foto: Grad Banjaluka | BK Slavija 1961 organizovao pokazni trening za djecu u

Bokserski klub Slavija 1961 sinoć je organizovao pokazni trening za djecu od sedam do 10 godina, kao i sve one koji žele da se bave plemenitom vještinom.

"Trebalo bi nastojati da se što više omasovi ovaj sport i da bude što više takmičenja, jer iz masovnosti dolaze i rezulatati. Naime, ovo je olimpijski boks gdje se moraju imati svi pregledi, rukavice moraju biti određenog profila da bi bilo što manje povreda, što znači da je humanost u ovom sportu na prvom mjestu", rekao je Dragan Batar, počasni predsjednik Slavije 1961.

Foto: banjaluka.rs.ba

Treningu je prisustvovao i zamjenik gradonačelnika Banjaluke Srđan Amidžić, koji je naglasio da je ovakav trening pravi primjer kako treba raditi sa djecom odnosno mladim sportistima.

"Bokserski klub Slavija 1961 se trudi da privuče što veći broj mališana, a to svakako treba da bude u interesu svakog društva i svake lokalne zajednice. Ono čime oni ne žele da se pohvale, jeste da mališani ne plaćaju članarinu, čak dobijaju besplatan dio sportske opreme i termine u salama", rekao je Amidžić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije