Ostali sportovi

Besplatno na meč odbojkašica Srbije u Banjaluci

Besplatno na meč odbojkašica Srbije u Banjaluci
Foto: N.N. | Besplatno na meč odbojkašica Srbije u Banjaluci
N.N.

Ulaznice za odbojkašku utakmicu ženskih seniorskih reprezentacija Srbije i Bugarske koja se igra 7. septembra od 17 časova u Sportskoj dvorani "Borik" u Banjaluci biće besplatne.

Jedini uslov je da svi oni koji žele da dođu i pogledaju ovaj meč je da ulaznice moiraju da rezervišu putem i-mejla i to na adresu osrs1993@gmail.com, najkasnije do 31. avgusta sa iskazanim brojem potrebnih ulaznica i osnovnim podacima o osobi koja će preuzeti ulaznice.

Organizator ovog meča, ističe da ulaznice mogu trebovati odbojkaški klubovi, osnovne i srednje škole, sportski savezi registrovani na nivou RS, organizacije i ustanove i drugi pravni subjekti. Odobjkaški savez RS ističe da će organizacionom odbooru ovog meča prezentovati iskazane potrebe, a OO će u slučaju trebovanja većeg broja ulaznica od raspoloživog broja odlučiti o broju ulaznica koje će biti podijeljene prema objektivnom kriterijumu.

Odobrene ulaznice biće  moguće prezeti u Sportskoj dvorani "Borik" 4, 5. i 6. septembra od devet od 15 časova na biletarnici  (VIP ulaz), isključivo od strane osobe koja je naznačena u zahtjevu u elektronskoj pošti dostavljenoj na pomenuti i-mejl.

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Molimo vas da vaša iskustva i zapažanja prilikom korištenja aplikacije za komentarisanje podijelite sa nama.

Pošaljite komentar

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Izdvojeno
Najčitanije