Život

Pratite nas na Google news

Blackjack vikend: Zabavite se i osvojite 200 KM!

Blackjack vikend: Zabavite se i osvojite 200 KM!
Foto: N.N. | Blackjack vikend: Zabavite se i osvojite 200 KM!
PR

​Vikend je svima omiljeni dio nedjelje, a Meridian je tu da ove dane učini još zanimljivijim i donese više zabave, dobrog provoda i sjajnih dobitaka.

Naime, u saradnji sa Leap Gaming, Meridian predstavlja promociju Blackjack vikend, koja je petka do nedjelje zadužena za odličnu zabavu, ali i veliku zaradu.

Ova promocija donosi četiri etape i veliku šansu za sve igrače, koji svoju ljubav prema „blackjack-u“ mogu da pretoče u zanimljivu nagradu.

Blackjack je svima dobro poznata igra, ali 3D Blackjack predstavlja posljednju riječ kada je „blackjack“ u pitanju: donosi najbolju verziju ove čuvene igrice i podiže je na potpuno novi nivo.

Igrači, ne samo da mogu ostvariti dobitak na igri, već uz malo sreće, imaju mogućnost da zabilježe najviše „blackjack” pogodaka i osvoje nagradu.

Pravila su jednostavna i ljubiteljima ove igre pružaju veliku mogućnost da još više uživaju u omiljenoj razonodi, a usput i osvoje novac.

Naime, igrač koji tokom jednog vikenda ostvari najviše „blackjack” pogodaka na igri 3D Blackjack i čiji je inicijalni ulog po dijeljenju minimalno 4 KM, smatraće se pobjednikom takmičenja za taj vikend i biće nagrađen iznosom od 200 KM.

Meridian i Leap Gaming su idealna kombinacija, tim koji je zadužen za dobar provod i koji garantuje neprekidnu zabavu, nudeći čuvenu igru u modernom ruhu.

Registrujte se OVDJE i više ne morate da kujete planove za vikend, jer je najbolja žurka tu.

Iskoristite BLACKJACK VIKEND i upustite se u nezaustavljivu pobjedničku zabavu, samo u Meridianu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije