Ostali sportovi

Pratite nas na Google news

Brankica Mihajlović na treningu mladih odbojkašica "Bimal Jedinstva"

Brankica Mihajlović na treningu mladih odbojkašica "Bimal Jedinstva"
Foto: Srna | Brankica Mihajlović na treningu mladih odbojkašica "Bimal Jedinstva"
Srna

Zlatna srpska odbojkašaka reprezentativka Brankica Mihajlović i gradonačelnik Brčkog Siniša Milić prisustvovali su večeras treningu najmlađih članica Ženskog odbojkaškog kluba (ŽOK) "Bimal Jedinstvo".

Mihajlovićeva, koja je sa reprezentacijom Srbije osvojila evropsko zlato, rekla je novinarima da će sljedeće godine u Brčko donijeti i olimpijsko zlato.

"Drago mi je što sam u svom gradu, sa svojim ljudima kojima sam donijela još jednu medalju. Iskreno se nadam da možemo ostvariti još jedan veliki uspjeh na Olimpijskim igrama u Tokiju sljedeće godine", rekla je Mihajlovićeva.

Ona je izrazila nadu da su sportisti najbolji predstavnici svog grada i država za koje igraju i primjer sazrijevanja mladog čovjeka.

Foto: Srna
Foto: Srna

Milić je čestitao Mihajlovićevoj za još jedno osvojeno evropsko zlato, istakavši da je ona ponos svih građana, te da je siguran da ovo nije posljednji put da se raduju njenim uspjesima.

"Umjesto onih birokratskih prijema htjeli smo da našu šampionku dočekamo na mjestu gdje sve počinje kada je riječ o odbojci u Brčkom", istakao je Milić.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije