Ostali sportovi

Djevojka mu ukrala slavu na crvenom tepihu

Djevojka mu ukrala slavu na crvenom tepihu
Foto: Instagram | Djevojka mu ukrala slavu na crvenom tepihu

Djevojka italijanskog motocikliste Nikola Kanepa, Aneta Mlačkova ukrala je šou na ceremoniji FIM (Međunarodna motociklistička federacija ) nagrada koja je održana u Liverpulu.

Aneta (26) se na crvenom tepihu pojavila u prekrasnoj zelenoj haljini i izazvala brojne komentare na društvenim mrežama gdje je i velika zvijezda. Iako je Nikolo trebao da bude u centru pažnju, češka menekenka je ipak prema izvještajima medija bila prva zvijezda događaja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by   (@anetmlcak0va)

Zahvaljujuči vezi sa Italijanom ona slovi za najseksi djevojku moto sporta u svijetu. Na Instagramu je prati 1,1 milion pratilaca koje redovno časti sa atraktivnim fotografijama sa raznih destinacija širom svijeta.

Ona takođe izbezumljuje svoje fanove snimcima sebe u donjem vešu. Aneta je upoznala Kanepu dok je radila u MotoGP-u kao "Monster Girl", a počeli su da se zabavljaju 2018. godine.

Često iz boksa gleda njegove trke. Instagram nije njena jedina platforma društvenih medija, jer ima i TikTok nalog i OnlyFans gdje dijeli ekskluzivne sadržaje sa svojim fanovima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije