Ostali sportovi

Pratite nas na Google news

Dodik se u Minsku susreo s Nemanjom Majdovim

Dodik se u Minsku susreo s Nemanjom Majdovim
Foto: Srna | Dodik se u Minsku susreo s Nemanjom Majdovim
Srna

Srpski član i predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik susreo se u Minsku sa džudistom Nemanjom Majdovim iz Istočnog Sarajeva, koji sa džudo reprezentacijom Srbije učestvuje na Evropskim sportskim igrama u Minsku.

Majdov je u telefonskoj izjavi Srni iz Minska rekao da on i njegov tim imaju veliku podršku Dodika, Vlade Republike Srpske i Ministarstva porodice, omladine i sporta, koji su mu omogućili da ima optimalne uslove za trening.

"Predsjednik Dodik mi je pomogao da izgradim dobre uslove i konstantno mi pomaže da postignem što bolje rezultate, tako da smo mi jedan tim koji zajedno pobjeđuje. Ogromnu zahvalnost dugujem predsjedniku, ali i Vladi Srpske i resornom ministarstvu", naglasio je Majdov.

On je rekao da ga u ponedjeljak očekuje prvi meč na ovogodišnjim igrama u Minsku.

"Cilj mi je najviši stepenik i zlatna medalja. Džudo reprezentacija Srbije daće svoj maksimum. Ostavićemo srce na strunjači i s ponosom ćemo predstavljati Republiku Srpsku i Srbiju", istakao je Majdov.

On je naveo da je ove godine ostvario najbolji početak sezone ikada, osvojivši tri medalje na velikim takmičenjima i osvajanjem bitnih bodova za ostvarivanje olimpijske norme.

Majdov je osvojio prvi grand-pri u Marakešu /Maroko/, prvi grend-slem u karijeri u Bakuu (Azerbejdžan) i medalju na grand-pri takmičenju u Kini.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Promocija

Novi Nike model - Air Max 200 dostupan u Juventa Urban šopovima širom BIH

Marketing tim / 20.11.2019 11:05

Još od 90-ih, Air Max je definitivno jedan od najpopularnijih modela patika. Preko 30 godina slava ovog modela nije jenjavala, što zbog neprikosnovene udobnosti koju pruža vazdušni đon, ali i zahvaljujući uvijek odvažnom dizajnu koji nas nikad ne ostavlja ravnodušnim.

Air Max, odavno više nije samo patika. To je stil, pravac i način iskazivanja sopstvene individualnosti i urbanog i aktivnog stila života. Danas ih vole i nose različite generacije - ljudi srednjih godina koji su ovim patikama ostali vjerni još iz svog tinejdžerskog perioda, pa do mlađih generacija koje su oduševljene kultnim statusom koji ovaj model nosi sa sobom.

Nike je sredinom ljeta predstavio novog člana Air Max porodice – Air Max 200. Ovaj model predstavlja kombinaciju dvije Nike ikone - Air Max 180 i Air Max 270.

Ono što je specifično jeste da ovaj model pruža 200 procenata više Air đona od svojih prethodnika zbog čega i pretenduje da osvoji epitet najudobnijeg Air Max modela do sada.

Par je takođe dobio i lagani uložak od pjene, zarad cjelodnevnog komfora, kao i gumu na spoljnom dijelu đona, zbog poboljšane izdržljivosti.

Od lansiranja do danas, Nike je predstavio nekoliko varijanti, tj kombinacija boja za ovaj model patika. Sve modele  Air Max 200 možete pronaći u Juventa Urban šopovima širom BIH. Spisak lokacija radnji možete pronaći ovdje.

Najčitanije