Ostali sportovi

Early bird prijave za sedmo izdanje Jahorina Ultra traila

Early bird prijave za sedmo izdanje Jahorina Ultra traila
Foto: N.N. | Early bird prijave za sedmo izdanje Jahorina Ultra traila

Early bird prijave za sedmo izdanje Jahorina Ultra traila po promotivnim cijenama od 100 KM ili 52 EUR za Ultra, 80 KM ili 41 EUR za Maxi, i 40 KM ili 21 EUR za Mini trail trku moguće su do 31. marta.

Ovogodišnji Jahorina ultra trail je koncipiran kao dvodnevno takmičenje a održaće se 24 i 25 jula. Takmičari će se ove godine moći oprobati u tri trke različite dužine: Ultra, Maxi i Mini Trail – posebna zanimljivost je da Maxi trka startuje sa Bjelašnice.

Mini Trail (1 ITRA bod) je 24 km duga staza, kružna ruta koja startuje i završava se kod hotela Vučko na Jahorini, izmjena u odnosu na prethodnu godinu je da Mini trka startuje dan kasnije, u nedjelju 25. jula.  

Maxi dug 43 km (2 ITRA boda) je za brze ultraše ili one koji će prvi put probati format ultre jer nema mnogo uspona i nije preteška, kreće sa Bjelašnice, 24. jula a završava na Jahorini. 

Ultra (4 ITRA boda) je za iskusne trail trkače a dužinom od 100 km nudi slijed različitih cjelina, spaja Jahorinu sa Ravnom Planinom i Trebevićem.

Za smještanje učesnika ove godine zadužen je hotel Vučko na Jahorini koji sve učesnike nudi smještaj po posebnim cijenama i uslovima prilagođenim trkačkim potrebama. 

Prijave za sedmo izdanje su moguće na sajtu www.jahorinatrail.com a sve učesnike JUT-a očekuje vrijedan startni paket u kom osim kvalitetne tehničke majice, dobijaju vrijedan poklon organizatora i vaučere za hranu i piće, te vožnju ljetnim atrakcijama na Jahorini.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije