Ostali sportovi

Fatalna Ruskinja: Prvo je zavela Kirjosa, a sada i Sinera

Fatalna Ruskinja: Prvo je zavela Kirjosa, a sada i Sinera
Foto: Instagram | Fatalna Ruskinja: Prvo je zavela Kirjosa, a sada i Sinera

Iako nema još zvanične potvrde čini se da drugi teniser svijeta Janik Siner ima novu ljubav.

Mediji prenose da je Siner koji se sprema za Rolan Garos bio na večeri sa Anom Kalinskajom. “Dogospia“ prenosi da su Italijan i ruska teniserka viđeni u jednom pariškom restoranu gdje su večerali. Boravili su u vrlo luksuzanom restoranu sa prekrasnim pogledom na „Louvre“ i Ajfelov toranj. 

Isti izvor tvrde da novopečeni par nisu birali sto, a Ana se odlučila za vino, a Janik za minaralnu vodu. Ovaj sastanak samo je čini se potvrda spekulacija koje kruže posljednjih sedmica. 

Društvene mreže su se usijale prije 10-tak dana kada je objavljeno da se lijepa Moskovljanka nalazi u Torinu u istom momentu dok se Siner liječio J Medicalu.

Ana trenutno zauzima 25. mjesto na WTA listi i smatra se jednom od najbolji ruskih igračica. Još uvijek nije osvojila niti jednu titulu. Slovi za jednu od atraktivnijih igračica na Turu. 

Ana je inače rođena u Moskvi u sportskoj porodici: njeni roditelji su profesionalni igrači badmintona, a stariji brat Nikolaj Kalinski je fudbaler. Ana je kao juniorka bila sjajna, osvojila je Australijan open, a igrala je finale na Rolan Garosu i US Openu. Ona je centar pažnje stigla i zbog veze sa kontroverznim Nikom Kirjosom (2019-20). Trajala je svega par mjeseci. 

Siner je sve do nedavno bio u vezi sa Marijom Braćini s kojom je tek viđen jednom u javnosti. Njih dvoje su uvijek bili uzdržani i držali su sve daleko od javnosti. 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije