Ostali sportovi

Fjuri i Vajlder u ringu 19. decembra, traži se lokacija

Fjuri i Vajlder u ringu 19. decembra, traži se lokacija
Foto: Tanjug/AP/Arhiva | Fjuri i Vajlder u ringu 19. decembra, traži se lokacija

Treća borba Tajsona Fjurija i Dionteja Vajldera trebalo bi da bude održana 19. decembra, a organizatori traže lokaciju "širom svijeta".

"Sada smo fokusirani na 19. decembar i nadamo se da će se do tada situacija normalizovati i da ćemo moći da dozvolimo prisustvo bar određenom broju navijača", rekao je Bred Džejkobs, izvršni direktor Top Renka za Sky Sport.

"Širom svijeta tražimo lokaciju. Važno je da za ovaj događaj nađemo najbolje moguće mjesto. Kada ispitamo sve mogućnosti, skratićemo spisak lokacija i vidjećemo gdje će nas to odvesti. U ovom trenutku imamo mnogo ponuda i nismo odbacili nijednu ideju, ali ne mogu da kažem da neka lokacija trenutno ima prednost u odnosu na druge", dodao je on.

Jedna od ideja je da se Fjuri i Vajlder sastanu na Boksing dej u Australiji kako bi TV prenos za područje Velike Britanije i SAD bio emitovan na Božić.

Promoter Din Lonergan koji je predložio ovu ideju za Sky Sport kaže da je Australija dobar izbor zbog bezbjednosti:

"Ako želiš da dođeš na najbezbjednije mjesto na svijetu i da budeš siguran da ćeš borbu moći da organizuješ sa navijačima, Australija je mjesto na koje želiš da ideš".

(Sport klub)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije