Ostali sportovi

Fudbalski zavodnik dobio peto dijete, treća supruga mu je slavna ljepotica

Fudbalski zavodnik dobio peto dijete, treća supruga mu je slavna ljepotica
Foto: N.N. | Fudbalski zavodnik dobio peto dijete, treća supruga mu je slavna ljepotica

Dmitrij Terasov je legendarni fudaler moskovske Lokomotive čiji je bio član od 2012. do 2019. godine.

On godinama u nazad slovi za jednog od najvećih zavodnika u ruskom fudbalu. Nedavno je postao otac po peti put. Ženio se tri puta.

Trenutno je srećan u trećem braku sa jednom od najljepših Ruskinja, manekenkom Anastasijom Kostenkom (30). Nedavno su dobili sina, što im je četvrto zajedničko dijete. Ona je 2014. godine postala Mis Rusije. Učenica je brojnih međunarodnih takmičenja. Tako je ponijela titule "Miss Charm", "Miss Spring 2012", "Don Beauty 2012", "Ljepota Rostov Don 2012". 

Par ima i ćerke Milanu i Evu i sina Alekseja. Osim toga, iz braka sa Oksanom Ponomarenko, Tarasov ima i kćerku Angelinu. Takođe, bio je u braku i sa poznatim TV licem i pjevačicom Olgom Buzovom od 2012. do 2016. godine. Nakon razvoda sportiste od njegove druge supruge Olge Buzove, internetom su dugo kružile glasine da ga je Anastasija Kostenko „ukrala“ od TV voditeljice. Ali, kako se ispostavilo, brak sa Buzovom je već pucao po šavovima, a proces razvoda je već počeo kada je Tarasov rostovsku lepoticu.

Kostenko i Tarasov su se vjenčali 2018. godine. 

„Ti si jednostavno moja heroina. Hvala ti za sve, napisao je Tarasov nakon rođenja drugog sina. 

Njihovi obožavatelji se često šale na ovu temu i već se pitaju planira li bračni par novo dijete. 

Manekenka i sportista vjenčali su se prije šest godina. Par je svoju vezu registrovao u matičnom uredu Kutuzovski u Moskvi u prisustvu najbližih prijatelja i porodice. Juče je Anastasija suprugu čestitala 37. rođendan.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije