Ostali sportovi

Hebib bronzani na Balkanijadi

Hebib bronzani na Balkanijadi
Foto: N.N. | Hebib bronzani na Balkanijadi

Mustafa Hebib takmičar Džudo kluba ON1 iz Sarajeva osvojio je bronzu na Balkanskom prvenstvu za kadete održanom u Budvi.

Pod stručnim nadzorom Karim Hebib predsjednik JK ON1 i trenera, mladi bh. takmičar u kategoriji do 73 kilograma startovao je pobjedom nad predstavnikom Albanije. Zatim je bio bolji od domaćeg džudiste iz Crne Gore, a jedini poraz osjetio je u neizvjesnom polufinalu protiv vršnjaka iz Rumunije. U borbi za treće mjesto savladao je još jednog reprezentativca Crne Gore.

"Džudo klub ON1 je nakon niza uspjeha na turnirima u zemlji i inostranstvu, te na Federalnom prvenstvu gdje je bio najuspješniji klub po broju osvojenih medalja, a zatim osvojenog naslova najuspješnije ženske ekipe Bosne i Hercegovine u kategoriji do 15 godina, novim uspjehom u Budvi nastavio sa sprovođenjem svojih zacrtanih aktivnosti u ovoj godini. Takođe, iza nas i naslov treće najuspješnije muške kadetske ekipe 2019. u BiH, te više pojedinačnih naslova prvaka države, te srebrenih i bronzanih odličja sa Državnih prvenstava BiH u ovoj godini u više uzrasnih kategorija. Ranije je osvojena i medalja na Balkanskom prvenstvu u Skoplju ove godine, što je uz novu bronzu iz Budve, samo motiv više za nastavak kvalitetnog rada i u budućnosti“, saopšteno je iz Džudo kluba ON1.

Na Balkanskom prvenstvu za kadete u Budvi, uz domaćina, učestvovali su predstavnici Albanija, BiH, Bugarske, Crne Gore, Grčke, Kosova, Makedonije, Rumunije, Turske i Srbije.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije