Ostali sportovi

Hrvatska gostuje kod Kipra, Efes protiv CSKA u Evroligi

Hrvatska gostuje kod Kipra, Efes protiv CSKA u Evroligi
Foto: Facebook | Hrvatska gostuje kod Kipra, Efes protiv CSKA u Evroligi

Pogledajte kratku analizu najinteresantnijih mečeva u danu pred nama.

KIPAR – HRVATSKA, 20.45

(Fudbal, kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo)

Laka partija za Kockaste koji nisu ono što su nekada bili, ali im ipak baš ništa ni s pola gasa neće faliti da deklasiraju potonuli Kipar. Domaći imaju pet vezanih poraza, što se odnosi na kvalifikacione, kao i na prijateljske susrete, pa se od Dalića očekuje da navali od starta. Sjetimo se, Hrvatska je prije ovog meča na Poljudu dobila Sloveniju sa 3:0.

Kladionica Mozzart na pobjedu Kipra nudi kvotu 15.00, na neriješen rezultat kvota je 6.25, a na pobjedu Hrvatske koeficijent je 1.25.

EFES – CSKA, 19.30

(Košarka, Evroliga)

Riječ je o reprizi finala iz 2019. godine i sudaru timova koji su se minule sezone suočili u polufinalu Fajnal fora. Efes je tokom ljeta doživio minimalne promjene. Zadržao je gotovo sve ključne igrače, tim je napustio samo centar Sertač Šanli. Kao zamjena za turskog reprezentativca angažovan je bivši igrač Mege Filip Petrušev. CSKA je takođe neprijatno iznenadio na startu novog ciklusa. Pretrpio je poraz u Milanu od Olimpije, ali je i na dva mjeseca ostao bez reprezentativca Srbije Nikole Milutinova.

Efes je blagi favorit u ovome meču a kvota na njih je 1.60, dok je na CSKA koeficijent 2.55, a u slučaju da se odlučite na neriješen ishod kvota je 14.50.

Ostale ponude kladionice Mozzart.bet možete pogledati OVDJE.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije