Ostali sportovi

Ilić čestitao KKI Vrbas na uspjesima

Ilić čestitao KKI Vrbas na uspjesima
Foto: Facebook | Ilić čestitao KKI Vrbas na uspjesima

Mladen Ilić, predsjednik Skupštine grada Banjaluka ugostio je danas delegaciju Košarkaškog kluba invalida Vrbas u kojoj su bili predsjednik Marinko Umičević, te igrači Biljana Nedić, Igor Ignjatović, Pero Kuzmanović i trener Aleksandar Vranješ, te im je ovom prilikom čestitao na osvojenom peharu NLB lige kao i na svim dosadašnjim uspjesima.

"Pratio sam vaš rad i odranije i moram priznati da sam impresioniran sa onim što ste do sad učinili za klub, i da ste učinili vrhunsku stvar za Banjaluku i na tome Vam veliko hvala. Moram se zahvaliti predsjedniku kluba Marinku Umičeviću, bez koga ne bi bilo ovakvih rezultata i čovjeka koji se za vas bori svim silama. Učinićemo sve kako bismo poboljašli uslove za nesmetano funkcionisanje kluba",  izjavio je Ilić.

Umičević se zahvalio i upoznao predsjednika gradskog parlamenta da je klub dobio pozivnicu za učešće u Evroligi 2, te da bi trebali biti domaćini kvalifikacionog turnira.

"Naš klub je postao poodavno brend Banjaluke, jednostvano mi smo institucija, ali ne mogu više sam finansirati rad kluba koji je dotakao zvjezdane visine", naglasio je Umičević

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije