Ostali sportovi

Pratite nas na Google news

Imitirao Mekgregora pa brutalno nokautirao protivnika

Imitirao Mekgregora pa brutalno nokautirao protivnika
Foto: Screenshot | Imitirao Mekgregora pa brutalno nokautirao protivnika
N.N.

Dominik Rejes u petak je uspavao Krisa Vajdmana i potvrdio mjesto prvog izazivača Džona Džonsa.

Bio je to sjajan nokaut, kao i onaj Gabriela Gonzage protiv Big Foota Silve u boksu bez rukavica, prenosi "24sata.hr".

Ali, vlasnik najboljeg nokauta ovog vikenda definitivno pripada Jonasu Bilharinju.

Možda čak nokaut koji je ostvario protiv Džuniora Duartea spada u kategoriju najboljih u cijeloj godini. Borba se odvila u sklopu brazilske Future MMA promocije u priredbi Jungle Fight 86. Bilharinjo je spektakularnim koljenom nokautirao Duartea.

Inače, popularni "Speed" svojevremeno je glumio Konora Mekgregora. Kada se Žoze Aldo borio protiv kontroverznog Irca, upravo je Bilharinjo imitirao Konora na sparinzima u kampu tadašnjeg UFC prvaka pero kategorije.

Iz tog razloga pokupio je sve Mekgregorove poteze nakon čega je postao viralni hit.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Promocija

Novi Nike model - Air Max 200 dostupan u Juventa Urban šopovima širom BIH

Marketing tim / 20.11.2019 11:05

Još od 90-ih, Air Max je definitivno jedan od najpopularnijih modela patika. Preko 30 godina slava ovog modela nije jenjavala, što zbog neprikosnovene udobnosti koju pruža vazdušni đon, ali i zahvaljujući uvijek odvažnom dizajnu koji nas nikad ne ostavlja ravnodušnim.

Air Max, odavno više nije samo patika. To je stil, pravac i način iskazivanja sopstvene individualnosti i urbanog i aktivnog stila života. Danas ih vole i nose različite generacije - ljudi srednjih godina koji su ovim patikama ostali vjerni još iz svog tinejdžerskog perioda, pa do mlađih generacija koje su oduševljene kultnim statusom koji ovaj model nosi sa sobom.

Nike je sredinom ljeta predstavio novog člana Air Max porodice – Air Max 200. Ovaj model predstavlja kombinaciju dvije Nike ikone - Air Max 180 i Air Max 270.

Ono što je specifično jeste da ovaj model pruža 200 procenata više Air đona od svojih prethodnika zbog čega i pretenduje da osvoji epitet najudobnijeg Air Max modela do sada.

Par je takođe dobio i lagani uložak od pjene, zarad cjelodnevnog komfora, kao i gumu na spoljnom dijelu đona, zbog poboljšane izdržljivosti.

Od lansiranja do danas, Nike je predstavio nekoliko varijanti, tj kombinacija boja za ovaj model patika. Sve modele  Air Max 200 možete pronaći u Juventa Urban šopovima širom BIH. Spisak lokacija radnji možete pronaći ovdje.

Najčitanije