Ostali sportovi

Izbor sportiste Banjaluke 18. februara

Izbor sportiste Banjaluke 18. februara
Foto: N.N. | Izbor sportiste Banjaluke 18. februara

Svečana manifestacija izbora najboljih sportista i sportskih organizacija sa područja grada biće održana 18. februara u sportskoj dvorani "Borik".

"Na javni poziv pristiglo je 39 prijedloga u osam kategorija, koje su obuhvaćene izborom. Pored toga, Savjet za mlade i sport, na prijedlog žirija, može dodijeliti specijalne nagrade pojedincima ili sportskim organizacijama koji su ostvarili značajne rezultate, a koji nisu obuhvaćeni predviđenim kategorijama", rekao je Dragan Banjac, načelnik Odjeljenja za obrazovanje, zdravstvo, omladinu i sport u Gradskoj upravi Banjaluka.

On je dodao da će najbolje sportiste birati stručni žiri, koji čine članovi Savjeta za mlade i sport, sportski novinari, sportski radnici i najbolji proglašeni sportisti u muškoj i ženskoj konkurenciji u 2017. godini.

Najbolji sportisti će biti birani u pojedinačnoj i ekipnoj muškoj i ženskoj seniorskoj konkurenciji, biće birani najtalentovaniji sportisti u obje konkurencije, najbolji takmičari u sportovima za lica sa invaliditetom, a biće proglašena i najbolja sportska manifestacija.

Iz Gradske uprave su saopštili da će stručni žiri prijedloge razmatrati 5. februara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije