Ostali sportovi

Pratite nas na Google news

Jermenski sportista oborio rekord Brusa Lija u sklekovima na dva prsta jedne ruke

Jermenski sportista oborio rekord Brusa Lija u sklekovima na dva prsta jedne ruke
Foto: PrintScreen / Instagram | Jermenski sportista oborio rekord Brusa Lija u sklekovima na dva prsta jedne ruke
N.N.

Jermenski sportista, Manvel Mamojan, koji se profesionalno bavi sklekovima početkom juna je dobio potvrdu Ginisove knjige rekorda za svoje posljednje postignuće i priznanje da je oborio rekord Brusa Lija.

Manvel Mamojan je uspeo da za 60 sekundi uradi 55 sklekova na dva prsta jedne ruke i obori rekord slavnog glumca i kung fu majstora.

"Pripremao sam se za sklekove dugo, ali prije nego što sam odlučio da oborim zvanični Ginisov rekord, pripremao sam se mjesec dana. Sa 55 ponavljanja ostvario sam novo postignuće. Sada na svoje imam osam Ginisovih rekorda i očekujem da će još dva rekorda biti zvanično potvrđena", napisao je ponosni Mamojan na svom nalogu na Instagramu.

Pomenuti rekord u sklekovima Mamojan je ostvario prošle godine na Crvenom trgu u Moskvi, ali mu je tek sada i zvanično potvrđen.

Pored toga, drži rekorde i u sklekovima u uspravnom položaju, u zgibovima i u još nekoliko disciplina snage.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#Рекорд Гиннесса: максимальное количество отжиманий от пола одной рукой (двумя пальцами) за одну #минуту - 55 раз, было сделано Манвелом Мамояном (Российская Федерация) в #Москва, #Россия, 14 августа 2019 года. Все необходимые доказательства будут предоставлены в Книгу рекордов Гиннесса, буду ожидать официального ответа из Лондона. #РекордГиннеса #воркаут Инстаграм https://www.instagram.com/ManvelMamoyan/ Фейсбук https://web.facebook.com/ManvelMamoyan/ Вконтакте https://vk.com/manvelmamoyan Сайт http://manvelmamoyan.com

A post shared by Manvel Mamoyan (@manvelmamoyan) on

(RTS)

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije