Ostali sportovi

Kakav ubod na Wwinu: Dobio preko 167.000 KM, zahvaliti se treba i Nurkiću

Kakav ubod na Wwinu: Dobio preko 167.000 KM, zahvaliti se treba i Nurkiću
Foto: Ustupljena fotografija | Kakav ubod na Wwinu: Dobio preko 167.000 KM, zahvaliti se treba i Nurkiću
PR

Sreću nekada treba i izazvati, a upravo to je uradio jedan igrač iz Dervente koji je ostvario dobitak od čak 167.495,88 KM.

Odvažni igrač je u Wwin poslovnici odigrao 12 listića i na svakom je uplatio po 25 KM. Uspio je da "skine" kvotu 656,67 i za to zaista treba i dosta sportskog znanja, ali i puno sreće.

Kombinovao je košarkašu s fudbalom. Odigrao je dvoznake na Betis i Napoli na teškim gostovanjima kod Zenita i Barcelone u Evropskoj ligi, ali i prethodno poskidao velike kvoteu NBA ligi.

Uspio je čak pogoditi čistu dvicu na Portland Trail Blazerse u gostima kod Memphisa. Kvota na pobjedu Portlanda iznosila je čak 6,80. Može da bude zahvalan i bh. centru Jusufu Nurkiću koji je te večeri ubacio čak 32 poena.

Vrijedi istaći da je bilo još nekoliko zaista ogromnih kvota, kao na Brooklyn čista dvica u gostima kod New Yorka, a hrabar je potez bio odigrati na nekompletne LA Lakerse protiv Utah Jazza.

Sve u svemu, sportsko znanje je ovdje dobro naplaćeno, ali uvijek treba doza hrabrosti i odlučnosti da bi se došlo do ovako velikog dobitka.

Wwin je igraču iz Dervente bio sretan, ostali svoju sreću tek treba da otkriju.

Inače, za one koji uvijek žele više Wwin je pustio novi casino sa preko 1.000 igara i preko 20 provajdera, a jackpotovi konstantno rastu, što uveliko uvećava šanse za dobitke vjernim igračima. Trenutni jackpotovi na Wwinu Casinu iznose čak 38.000 evra.

 

 

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije