Ostali sportovi

Kako je supruga engleskog asa postala kraljica Instagrama?

Kako je supruga engleskog asa postala kraljica Instagrama?
Foto: N.N. | Kako je supruga engleskog asa postala kraljica Instagrama?

Engleske “vagsice“ (djevojke, suprige fudbalera) zauzimaju posebno mjesto u tamošnjim tabloidima.

Često zauzimaju naslovnice, a sada se spremaju za Euro. Najvile su da će angažovati i tjelohranitelje tokom prvenstva Evrope. 

Iako im partneri zarađuju ogromne novce, većina djevojaka zahvajujući uticaju na društvenim mrežama jako dobro zarađuju. Kraljica na “Otoku“ kada su u pitanju društvene mreže jeste Dani Dajer (27), supruga fudbalera Vest Hema Džeroda Bovena. 

Ona je poznao TV lice i glumica, a stekla slavu u poznatom rijalitiju “Ostrva ljubavi“. Procjenjuje se da vrijedi više od četiri miliona funti. Od svog trijumfalnog vremena u vili 2018. godine, Dani se pojavila kao influenserica, sakupivši 3,7 miliona pratilaca na Instagramu.

Ona je ujedno i kćerka filmske i TV zvijezde Denija Dajera. Udala se za fudbalera Vest Hema 2021. godine. Sa svojim objavama na Instagramu koje u prosjeku imaju 221,7 hiljada lajkova, Dani je navodno može da zaradi 5750 funti za plaćenu objavu. 

Majka je troje djece, a nedavno je sklopila saradnju sa poznatim brendom za odjeću. Takođe je napisala knjigu i napravila podkast seriju sa svojim slavnim tatom.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije