Ostali sportovi

Kamp OS RS će posjetiti Boškovićeva, Mijahlovićeva....

Kamp OS RS će posjetiti Boškovićeva, Mijahlovićeva....
Foto: N.N. | Kamp OS RS će posjetiti Boškovićeva, Mijahlovićeva....

Kamp Odbojkaškog saveza RS, koji će u okviru ljetnje škole sporta Ministarstva porodice omladine i sporta RS biti odražan u Palama od 14. do 21. jula, ove godine će biti poseban jer će kamp posjetiti najbolji odbojkaši i odbojkašice Srbije.

"OS RS, ove godine je, u organizaciji kampa otišao  korak dalje jer će u toku kampa u Palama na pripremama boraviti muška i ženska seniorska odbojkaška reprezentacija Srbije sa kompletnim stručnim štabovima predvođenim selektorima Nikolom Grbićem i Zoranom Terzićem. Ženska reprezentacija Srbije je aktuelni svjetski i evropski šampion, te olimpijski vicešampion dok je muška reprezentacija je na poslednjem Evropskom prvensvu u Poljskoj osvojila bronzanu medalju pa će kamperi imati priliku da se druže sa svojim sportskim idolima. Zanimljivo je da će kamp posjetiti Tijana Bošković i Brankica Mihajlović koje su i same bile učesnice kampa Odbojkaškog saveza RS, a danas spadaju u red najboljih svjetskih odbojkašica", rekao je Milutin Popović, predsjednik OS RS.

Iz Saveza je saopšteno da će tokom trajanja  kampa u Palama boraviti i predsjednik OS Srbije Zoran Gajić, selektor zlatne olimpijske reprezentacije Srbije, koji će u stručnom dijelu, dati doprinos radu kampa. Kamp će posjetiti i brojni drugi ugledni i poznati bivši odbojkaši i odbojkašice, a u kampu će osim polaznika iz RS, učestvovati i mladi sportisti iz Srbije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije