Ostali sportovi

Koji fudbaler je zaveo glamuroznu sestru Nejmara?

Koji fudbaler je zaveo glamuroznu sestru Nejmara?
Foto: N.N. | Koji fudbaler je zaveo glamuroznu sestru Nejmara?

Sestra proslavljenog brazilskog fudbalera Nejmara u romansi je sa poznatim fudbalerom, čime postaje jedna od najpoznatnijih “vagsica“ (žene, supruge fudbalera), prenosi The Sun.

Nejmarova sestra očito brine da ostane blizu svijeta fudbala. 

Rafaela Santos navodno izlazi sa profesionalnim fudbalerom Žoakinom Pikuerezom, urugvajskim fudbalerom koji brani boje brazilskog Palmeirasa. Ovaj 25-godišnjak koji je izuzetni popularan u Južnoj Americi i koji je na Transfermarktu procjenjen na 13 milion evra je 13 puta igrao za reprezenteaciju Urugvaja otkako je debitovao 2021. godine. Defanzivac je izazvao glasine o njegovoj romansi s Rafaelom nakon što je prisustvovao zabavi manekenke za njen 28. rođendan zajedno sa brojnim saigračima iz Palmerirasa.

Rafaela je ranije izlazila sa drugim fudbalerom kada je izašla u javnost sa svojim bivšim partnerom Gabrielom Barbosom. Barbosa, poznatiji kao 'Gabigol', počeo je da izlazi sa Nejmarovom sestrom još 2017. godine, ali se par od tada razišao.

Rafaela vodi glamurozan život. Napravila je karijeru za sebe na internetu. Samo na Instagramu ima nevjerovatnih 6 miliona pratilaca. Ona takođe radi kao model i stekla je ime u svijetu manekenstva kada je 2014. glumila u reklami za “Beats by Dre“ sa temom Svetskog kupa.

Rafaela ima izuzetno blizak odnos sa svojim bratom koji se trenutno igra u Saudijskoj Arabiji nakon što je prošlog ljeta potpisao za Al-Hilal. Nejmar je takođe tulumario sa svojom sestrom za njen rođendan, a snimljen je zajedno sa Pikuerezom. Čini se da je to bolji odnos nego što je imao sa bivšim brazilskim saigračem Barbosom.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije