Ostali sportovi

Koji fudbaler je zaveo ljepoticu i kćerku ruskog oligarha?

Koji fudbaler je zaveo ljepoticu i kćerku ruskog oligarha?
Foto: Instagram | Koji fudbaler je zaveo ljepoticu i kćerku ruskog oligarha?

Ruski fudbaler Aleksandar Kokorin (33) koji se proslavio igrajući za moskovski Dinamo, Zenit, a bio je i član Fiorentine, a danas fudbaler Aris Limasola prema glasinama iz Rusije zaveo je kćerku ruskog oligarha Kristinu Ozmikovu (28).

Ukoliko se potvrde glasina Rusija će dobiti još jedan zvjezdani par. 

Nakon raskida sa Darijom Valitovom, Aleksandar je odlučio da ne gubi vrijeme na ljubavne veze. Ozimkova se smatra jednom od najljepših djevojaka među kćerkama ruskih oligarha.

Ona je rođena u Pragu, ali se kasnije sa roditeljima preselila u Moskvu. Njen otac je poznati biznismen Roman Ozimkov, bivši generalni direktor „Maryina Roshcha Plaza LLC“ i jedan od vlasnika Tashira. Bogatstvo preduzetnika procjenjuje se na 11 milijardi dolara. 

Kao tinejdžerka, djevojka je bavila manekenstvom, ali ubrzo je odlučila da prekine modnu industriju i upisala se na Fakultet žurnalistike Moskovskog državnog univerziteta, koji je diplomirala 2019. Zahvaljujući studijama na univerzitetu, Kristina je dobila diplomu visokog obrazovanja, a stekla je i nova poznanstva - upoznala je sina šefa Ministarstva unutrašnjih poslova Aleksandra Kolokolceva. Mladi su počeli da se zabavljaju, a potom i vjenčali. Par je u braku dobio dva sina, ali je prošle godina stigla vijest da se razvode. Razlog rastave do danas je nepoznat.

Ljepotica koju ne Instagramu gdje je izuzetno uticajna (njen sadržaj fokusiran na odjeću, nakit, torbice i šminku) prati milion ljudi trenutno živi u Dubaiju. Ovo je privremeno mjesto stanovanja, a planira da se preseli u SAD. Kao i Kristina, i Aleksandar je bio oženjen, ali u građanskom braku - sa Darijom Valitovom. Imaju zajedničkog sina Mihaela. Par je odlučilo da se razdvoji u decembru 2021. Prema riječima Kokorinove bivše glavni razlog je njegova izdaja.

Vijest o mogućoj romansi Ozimkove i Kokorina pojavila se još u martu. Ona je je snimljena na video snimku kako proslavlja fudbalerov rođendan. Glasine su se pojačale nakon objavljivanja emisije na YouTube kanalu “Živi nokat”. Novinarka Lisa Lazerson počela je da priča o sudskom sporu Kristine Ozimkove i usputno spomenula da je u vezi sa Aleksandrom Kokorinom.

Njihova romansa za sada ostaju na nivou nagađanja i tračeva. Ni devojka ni fudbaler nisu rekli da se zabavljaju. Aleksandar i Kristina bi mogli da budu spektakularan par, prenosi metaratings.ru.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije