Ostali sportovi

Pratite nas na Google news

Kovač: Odličan rezultat, ali ništa ne znači

Kovač: Odličan rezultat, ali ništa ne znači
Foto: Odbojkaški savez Srbije | Kovač: Odličan rezultat, ali ništa ne znači
Beta

Selektor odbojkaške reprezentacije Srbije Slobodan Kovač rekao je danas da je zadovoljan igrom svoje ekipe protiv Njemačke i da pobjeda mnogo znači na polju samopouzdanja uoči nastavka Evropskog prvenstva.

"Možemo posmatrati meč iz više uglova... Možemo reći da je ovo prva utakmica na prvenstvu, da je protivnik bio bez energije, možemo da nađemo negativne i pozitivne stvari... Mi smo igrali dobro i protivniku nismo dozvolili da igra svoju igru", rekao je Kovač.

Odbojkaška reprezentacija Srbije pobijedila je danas Njemačku s 3:0 u prvom kolu Evropskog prvenstva.

"Dobro smo ih pročitali, da smo u milion situacija imali dobru organizaciju servisa, blok odbrana, a onda napad dobro funkcionisao. Odličan rezultat, ali ništa ne znači. Na psihološkom planu je pozitivno, kako zbog samog prvenstva, tako i zbog toga što će nam oni verovatno biti protivnici u četvrtfinalu", rekao je on.

On je kazao da je ekipa pokazala da ima "snagu i kvalitet" da igra protiv Njemačke, koja je u prošlosti zadavala dosta problema Srbiji.

Selektor Srbije napunio je danas 52 godine, a igrači su ga u svlačionici prije meča dočekali s rođendanskom pjesmom.

"Dočekali su me sa 'Divan dan, divan dan...', rekao sam 'samo nemojte da ga upopastite'. Hvala igračima. Igrali su dobro odbojku danas", rekao je on.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije