Ostali sportovi

Laktaši dobili prvaka i viceprvaka BiH u kik boksu

Laktaši dobili prvaka i viceprvaka BiH u kik boksu
Foto: N.N. | Laktaši dobili prvaka i viceprvaka BiH u kik boksu

Minja Kodžo, član Kik boks kluba Laktaši postao je šampion BiH u kik boksu u disciplini K-1, kategorija +81 kg.

Minja je kroz pobjede u tri meča postao prvak, te je proglašen za najboljeg takmičara državnog prvenstva u kategoriji mlađih juniora. Mladi kik bokser nastavio je niz sjajnih rezultata, te opravdao zvanje najperspektivnijeg sportiste Grada Laktaši.

Aleksa Brborović, ovogodišnji pobjednik Evropskog kupa u Karlovcu, postao je juniorski viceprvak BiH u disciplini K-1, kategorija do 86kg. Nakon pobjede u polufinalu, odlukom sudija je u finalu izgubio 2:1, te osvojio srebrnu medalju na državnom prvenstvu. U Zenici je na državnom prvenstvu BiH u kik boksu nastupilo oko 330 takmičara iz 60 različitih klubova. 

Trener Igor Grbić ističe da je za ostvarene rezultate uloženo mnogo truda i svakodnevnog odricanja. Igor  još dodaje da nakon sjajnih rezultata Kik boks kluba Laktaši , takmičari nastavljaju pripreme za Evropski kup "SERBIA OPEN" koji će biti održan od 30. marta do 1. aprila u Beogradu. Nakon Beograda predstoji i drugi dio prvenstva BiH u disciplinama Full contact i Kick light koje će biti održano 29.aprila, a na kojem će Kik boks klub Laktaši u svom gradu biti domaćin i tehnički organizator.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije