Ostali sportovi

Pratite nas na Google news

MEVZA liga: Brčanke u derbiju bolje od Banjalučanki

MEVZA liga: Brčanke u derbiju bolje od Banjalučanki
Foto: N.N. | MEVZA liga: Brčanke u derbiju bolje od Banjalučanki
Edin Spržo

Odbojkašice Bimal Jedinstva pobjedom su debitirale u srednjeevropskoj MEVZA ligi.

Brčanke su večeras pred svojim navijačima na startu regionalnog takmičenja u prvom ovosezonskom bh. derbiju savladale ekipu Banjaluke Volej sa 3:0. Po setovima je bilo 25:15, 25:15, 25:15. 

Aktuelne bh. prvakinje su tako na sjajan način otvorile ovo takmičenje u kojem imaju velike ambicije.

S druge strane od Banjalučanki koje su u novu sezonu ušle sa dosta izmjenjenim timom u odnosu na prošlu sezonu u nastavku sezone očekuju se mnogo bolje igre.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Promocija

Novi Nike model - Air Max 200 dostupan u Juventa Urban šopovima širom BIH

Marketing tim / 20.11.2019 11:05

Još od 90-ih, Air Max je definitivno jedan od najpopularnijih modela patika. Preko 30 godina slava ovog modela nije jenjavala, što zbog neprikosnovene udobnosti koju pruža vazdušni đon, ali i zahvaljujući uvijek odvažnom dizajnu koji nas nikad ne ostavlja ravnodušnim.

Air Max, odavno više nije samo patika. To je stil, pravac i način iskazivanja sopstvene individualnosti i urbanog i aktivnog stila života. Danas ih vole i nose različite generacije - ljudi srednjih godina koji su ovim patikama ostali vjerni još iz svog tinejdžerskog perioda, pa do mlađih generacija koje su oduševljene kultnim statusom koji ovaj model nosi sa sobom.

Nike je sredinom ljeta predstavio novog člana Air Max porodice – Air Max 200. Ovaj model predstavlja kombinaciju dvije Nike ikone - Air Max 180 i Air Max 270.

Ono što je specifično jeste da ovaj model pruža 200 procenata više Air đona od svojih prethodnika zbog čega i pretenduje da osvoji epitet najudobnijeg Air Max modela do sada.

Par je takođe dobio i lagani uložak od pjene, zarad cjelodnevnog komfora, kao i gumu na spoljnom dijelu đona, zbog poboljšane izdržljivosti.

Od lansiranja do danas, Nike je predstavio nekoliko varijanti, tj kombinacija boja za ovaj model patika. Sve modele  Air Max 200 možete pronaći u Juventa Urban šopovima širom BIH. Spisak lokacija radnji možete pronaći ovdje.

Najčitanije