Ostali sportovi

MMA borac došao u rodno selo da se oženi pa izboden, brat se osvetio

MMA borac došao u rodno selo da se oženi pa izboden, brat se osvetio
Foto: Printscreen YouTube | MMA borac došao u rodno selo da se oženi pa izboden, brat se osvetio

Ruski MMA borac, Alan Hadžijev izboden je nožem nakon jedne svađe u restoranu u Mozdoku u sjevernoj Osetiji, prije nego što je njegov brat navodno ubio osumnjičenog napadača kao odgovor, prenose tamošnji mediji.

Velika tragedija koja je potresla tamošnju javnost odigrala se u utorak tokom večeri u restoranu "Vegas" u koji je Kadžijev otišao sa svojim bratom. Iz za sada nepoznatih razloga, prepirka između nekoliko gostiju prerasla je u pravu tuču, a Hadžijev je pokušavao da razdvoji strane koje su se našle u sukobu. Međutim, jedan od aktera ga je zbog toga izbo nožem i on je izgubio život.

Dobio je ubodnu ranu u srce, nakon što ga je muškarac napao. Prevezen je u lokalnu bolnicu, gdje su doktori do samog kraja pokušali da mu sačuvaju život, ali je on preminuo od zadobijenih povreda.

Prema još nepotvrđenim saznanjima sa lica mjesta, nakon ovog incidenta, brat Kadžijeva je krenuo u osvetnički pohod. Ubio je čovjeka koji je nanio smrtonosne povrede njegovom bratu i stavio tačku na tragediju koja se ne pamti u ovom dijelu Rusije.

Zbog svega je pokrenut kazneni postupak u koji je uključena i lokalna vojska, s obzirom na to da je brat MMA borca bio član ruskih vojnih odreda.

Glavni čovjek ruske regije Mozdok, Oleg Kabalov, potvrdio je tragične vijesti putem svog Instagram profila i izrazio je saučešće porodici ubijenog MMA borca.

"Kakav je to sjajan momak bio! Tek sam juče razgovarao sa njim... Kako se to moglo uopšte dogoditi? Iskreno saučešće svim njegovim prijateljima i rođacima. U životu je mogao učiniti toliko dobrih stvari", rekao je Kabalov.

Inače, Hadžijev je bio dvostruki svketski prvak u ful-kontakt fajtingu, što je naslov koji dodjeljuje Međunarodna federacija borbe u punom kontaktu i MMA sa sedištem u Rusiji. Takođe se takmičio u borbama golim rukama.

Predsednik MMA federacije Severne Osetije, Ibrahim Tibilov rekao je da je Kadžijev doputovao u Mozdok na ceremoniju vjenčanja.

"Došao je iz Moskve kako bi sa suprugom obavio ceremoniju venčanja. Prijatelji su ga pozvali u restoran. Tu se dogodila tuča tokom koje je Alan, koji je pokušavao razdvojiti borce, uboden ravno u njegovo srce i umro", rekao je Tibilov.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije