Ostali sportovi

MOZZART nagradna igra: Pogodi najveću kvotu

MOZZART nagradna igra: Pogodi najveću kvotu
Foto: N.N. | MOZZART nagradna igra: Pogodi najveću kvotu

Mozzart će u periodu od 16.11. do 15.12.2018. biti jedino mjesto gdje za 1 KM možeš da osvojiš AUDI A3 Sportback! Svrati do najbliže Mozzart kladionice ili odigraj tiket onlajn i učestvuj u nagradnoj igri "Pogodi najveću kvotu".

Dobitni tiket sa najmanje četiri odigrana para s najvećom kvotom, pored dobitka, biće nagrađen i luksuznim sportskim četvorotočkašem AUDI A3! Drugoplasirani osvaja nagradu u vidu skutera marke Peugeot Kisbee 50, dok je za trećeplasiranog obezbjeđena nagrada u vidu telefona Samsung S9 Plus!

Ali to nije sve… Na kraju nagradne igre, tri prvoplasirana takmičara na lokalnom nivou, dakle na svakom uplatno-isplatnom mjestu i zasebno na sajtu www.mozzartbet.ba , osvojiće sljedeće nagrade:

1. mjesto – bicikl,

2. mjesto – ručni sat Jacques Lemans,

 3. mjesto – sportski paket (ruksak, fudbalska lopta i sportska flašica).

Minimalna uplata po tiketu je 1KM. Posljednji dan nagradne igre je 15.12.2018. godine, a termin odigravanja posljednje utakmice koja ulazi u obračun je u 21.00 sat.

U slučaju da dva igrača pogode jednaku kvotu, prednost ima onaj igrač koji je prvi uplatio tiket.

U obračun za nagradu ne ulaze sistemski tiketi i tiketi sa jednim promašenim parom koji ostvaruju pravo na bonus "Naplati promašaj", live bet tiketi, tiketi sa brzim igrama i klađenje na brojeve.

DONESI ODLUKU!

MOZZART, dio tvig života.

Više informacija na: www.mozzartbet.ba

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije