Ostali sportovi

MOZZART uručio ključeve vlasniku VW POLA

MOZZART uručio ključeve vlasniku VW POLA
Foto: Mozzart | Ranko Stojić, dobitnik Pola

Srećni i ponosni vlasnik prve nagrade - automobila VW POLO Ranko Stojić posljednjeg dana nagradne igre (30. oktobra) “iskomponovao” je briljantan tiket i sa koeficijentom od 4.800 izbio na prvo mjesto.

Na MOZZARTOVOM uplatno-isplatnom mjestu u Banjaluci (Ulica Bulevar vojvode Stepe Stepanovića 161) juče su mu na svečanoj ceremoniji dodjele luksuznih nagrada pobjednicima nagradne igre "Pogodi najveću kvotu i osvoji VW Polo" zvanično i uručeni ključevi automobile.

Pobjednik MOZZARTOVE nagradne igre u mjesecu oktobru "Pogodi najveću kvotu i osvoji VW Polo" Ranko Stojić postao je i zvanično gazda automobila Volkswagen Polo

Kakva je to taktika sa tri tačna rezultata u Skandinaviji, pitali smo Ranka, koji je pored automobila, dobio 5.088 konvertibilnih maraka na samo jednu uloženu.

"Skandinavske lige su moja stvar! Igram stalno na njih jer sam siguran da tu ti narodi gore na sjeveru Evrope dosta pošteniji od ostatka svijeta, i da ne namještaju utakmice. I eto, vidite, bio sam u pravu. Igram često i na danski Brondbi, i na švedske AIK i Norčeping, pratim ih, i osjetio sam ove tačne rezultate. Hvala im", rekao je Stojić.

Pošto su mu došla tri tačna rezultata, čekao je dvojku na Inter protiv Verone. Milanski Nerazuri poveli su, ali su u drugom dijelu primili gol.

"Bilo je napeto, ali srećom, nisam se dugo nervirao. Odmah poslije izjednačujućeg gola, Ivan Perišić je povisio na 1:2. Hvala i njemu. Neka svrati na piće do Banjaluke, moje je gost“, presrećan je Stojić, dobitnik automobila Volkswagen Polo u MOZZARTOVOJ nagradnoj igri u Bosni i Hercegovini.

Nagrade su podijeljene i drugoplasiranom Alenu Karariću, iz Prijedora, koji je držao prvo mjesto samo jedan dan sa pogođenom kvotom od 2.629, a tiket je odigrao onlajn, ali i trećeplasiranom Draganu Despotu iz Banjaluke, koji može da se pohvali kvotom 2.057. Alen će uživati u skuteru Peugeot Kisbee 50, a Dragan će u budućnosti moći da igra onlajn tikete smart telefonom posljednje generacije Samsung S8.

Nakon oficijelnog dijela programa, gosti i igrači MOZZARTA uživali su u prijatnoj atmosferi, piću i keteringu, pošto su prethodno čestitali glavnim zvijezdama dana na megapremijama. Sudeći po tome, ali i velikom broju pozitivnih komentara koji su prethodnih dana mogli da se pročitaju na portalu i Facebook stranici MOZZART Republika Srpska nagrade su otišle u prave ruke!

MOZZART je nagradio i dobitnike na svakom uplatno-isplatnom mjestu i zasebno na sajtu, i njima su uručene nagrade:

1. mjesto BICIKL

2. mjesto RUČNI SAT

3. mjesto SPORTSKI PAKET

MOZZART čestita pobjednicima, ali i ostalim učesnicima takmičenja!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije