Ostali sportovi

Majk Tajson šokirao sve: Trenutno sam prestravljen

Majk Tajson šokirao sve: Trenutno sam prestravljen
Foto: Twitter / Printscreen | Majk Tajson šokirao sve: Trenutno sam prestravljen

​Ostalo je oko tri i po mjeseca do velikog spektakla i borbe višestrukog šampiona u boksu Majka Tajsona i jutjubera Džejka Pola u Arlingtonu. Kako se događaj približava tako je i pažnja medija sve više usmjerena na dešavanja u životima dva borca.

Još uvijek 57-godišnja je u penziji već devetnaest godina, sa izuzetkom 2020. godine kada je odigrao neriješeno nakon osam rundi egzibicije sa Rojom Džonsom Džuniorom, ali će veliki povratak makar nakratko njegovim fanovima prirediti spektakl.

Pa ipak, u razgovoru za "Fox News" on je istakao da se osjeća nervozno.

 "Imam čudnu ličnost - mada ne mislim da je čudna. Šta god da me plaši, ja to radim. Tako je to. Plašio sam se borbe protiv Roja" istakao je Tajson.

Potom je nastavio:

"Bio sam pretežak, bio sam i star i rekao sam: 'Hajde da to uradimo.' Sve što me plaši, suočavam se s tim. Takva mi je ličnost. I trenutno sam prestravljen" priznao je Majk.

Dodao je da je preplašen do smrti, ali da ga izazovi uvijek guraju i da kako se borba približava to manje osjeća nervozu.

"Uvijek sam vjerovao da me izazovi i nervoza uglavnom guraju ka uspjehu. Da nemam ove osjećaje, ne bih ulazio u ovu borbu. Moram da imam ove osjećaje da bih se borio. Bez njih, nikada ne bih ušao u ring" zaključio je Tajson u razgovoru za "Fox News", a prenosi "Telegraf".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije