Ostali sportovi

Marjanović i Pantić briljirali u ringu

Marjanović i Pantić briljirali u ringu
Foto: Ilustracija | Marjanović i Pantić briljirali u ringu

Borilački spektakl održan je u sportskoj dvorani "Borik" u Banjaluci. U noći koja će se dugo pamtiti Denis Marjanović, nakon velike pauze vratio se pobjedom u ring, a Čedo Pantić je klasičnim nokautom u trećoj rundi pobijedio svog protivnika Jasmina Ramića.

Svakako da je nokaut Čede Pantića izazvao najveće ovacije u prepunoj sportskoj dvorani "Borik". Kik bokser Hektora je dominirao tokom cijelog meča, a onda je uslijedio jedan strahovit udarac koljenom u bradu, onako kako to samo Čedo TDI Pantić radi, a Ramić se nakon toga našao na podu i povratka u meč jednostavno nije bilo.

"Ne mogu reći da nisam zadovoljan što je borba završila na ovaj način. Prošao sam težak put da bih došao ovdje, ali sve sam izdržao. Zahvaljujem se svim navijačima, cijeloj Republici Srpskoj i nadam se još boljim rezultatima u budućnosti", rekao je Pantić.

Denis Marjanović se nakon dvije godine vratio u ring, a mnogo duže je prošlo od borbe koju je imao u dvorani “Borik”. Samouvjeren, siguran u sebe i željan dobre borbe izašao je u ring u kojem je pokazao da još nije za staro gvožđe.

Tokom sve tri tunde diktirao je borbu protiv Ramića, a onda su sudije jednoglasno presudile u njegovu korist. Ovo je definitivno bila jedna od najboljih borbi večeri, svakako uz onu u kojoj su se sastali Srđan Šućur i Nikola Drobnjak.

"Presrećan sam zbog činjenice da sam se vratio u kik-boks. Moram priznati da sam to uradio na nagovor Predraga Stankovića, i sad vidim da nisam pogriješio. Želim da se zahvalim svima na velikoj podršci i nadam se se ovdje, na istom mjestu, vidimo i naredne godine", rekao je Marjanović.

Manifestacija "Hektor Fajt Najt" organizovana je na briljantan način, a svakako treba izdvojiti i nastup boksera Stefana Čajića koji je pobijedio Dragana Dragojevića, i na taj način pokazao da spada u red najtalentovanijih boksera na ovim prostorima.

Rezultati:

Marko Dmitrović – Amar Pašalić 1:1

Željko Stegić – Boris Mrkonjić  2:0

Stefan Čajić – Dragan Dragojević 2:0

Damjan Savanović – Marko Trvković 2:0

Srđan  Šućur – Nikola Drobnjak 2:0

Viktor Vasić – Alija Tucak 2:0

Danilo  Tošić – Petar Jaman 2:0

Čedo TDI Pantić – Jasmin Ramić (pobjeda pantića nokautom)

Denis Marjanović – Dario Kadić 2:0

(Srpskainfo)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije