Ostali sportovi

Pratite nas na Google news

MaxBet u julu poklanja 100 spinova za slot igru-registruj se i spinuj

MaxBet u julu poklanja 100 spinova za slot igru-registruj se i spinuj
Foto: N.N. | MaxBet u julu poklanja 100 spinova za slot igru - registruj se i spinuj
N.N.

MaxBet kladionica nastavlja sa svojim akcijama i širenjem onlajn ponude.

Na njihovoj stranici maxbet.ba, kao i Android aplikaciji, svako ko uživa u sportu i igrama na sreću može pronaći nešto zanimljivo - od real-time rezultata utakmica za koje putem aplikacije dobijate notifikacije, sve do brojnih virtuelnih i kazino igara savršenih za brzu i jednostavnu zabavu.

Iz MaxBet-a nam javljaju da će do 31. jula ove godine poklanjati 100 spinova dobrodošlice za slot igru Book od Secrets, a jedini uslov je – registracija na stranici maxbet.ba. Svakim spinom moguće je osvojiti jedinstveni Gold, Silver ili Bronze Multilevel Jackpot. Spinove dobrodošlice dobijate najkasnije 24 sata poslije registracije.

Svi spinovi nalaze se na Freebet nalogu koji se dobija registracijom. Pored besplatnih spinova, MaxBet vam daje bonus dobrodošlice od 50% za prvi uplaćeni depozit.

Na MaxBet sajtu su aktivne brojne akcije, uključujući i "Svaki tiket dobija". Tiketi sastavljeni na maxbet.ba do 20. jula mogu da osvoje do 20% Freebet bonusa, bez obzira na ishod tiketa. Preduslov je da tiket sadrži najmanje pet događaja i najmanju ukupnu kvotu 5,00 – naravno, potreban je i otvoren MaxBet online nalog.

Freebet bonus možete iskoristiti za online klađenje i igru u online kazinu.

Posjetite maxbet.ba da saznate više.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije