Ostali sportovi

Mekgregor za 40 sekundi ispisao istoriju UFC-a

Mekgregor za 40 sekundi ispisao istoriju UFC-a
Foto: Tanjug/AP | Mekgregor za 40 sekundi ispisao istoriju UFC-a

Irski UFC borac Konor Mekgregor ispisao je istoriju ove organizacije kao prvi borac koji je uspio ostvariti pobjede nokautom u perolakoj, lakoj i velter kategoriji.

Mekgregor je nakon samo 40 sekundi stigao do pobjede protiv Donalda Ceronea u povratničkom meču u MMA nakon što se godinu i po dana nije borio, a nokautom u velter kategoriji (do 77 kg) ispisao je istoriju ovog sporta.

Naime, Mekgregor je postao prvi borac koji je u UFC-u uspio slaviti nokautom u perolakoj, lakoj i velter kategoriji, a nakon meča je rekao kako je ponosan na ostvareni rekord, prenosi "Klix.ba".

"Prvi sam borac u UFC istoriji sa pobjedama u perolakoj, lakoj i velter kategoriji, a veoma sam ponosan i sretan zbog toga. Osjećam se dobro u velteru", rekao je Mekgregor.

Iako još uvijek nije poznato protiv koga će se Mekregor boriti u narednom meču, fanovi širom svijeta po društvenim mrežama pišu da je ovakvom pobjedom protiv Ceronea zaslužio revanš protiv Habiba, ali glavnu riječ ipak će dati vlasnik ove organizacije Dejna Vajt.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije