Ostali sportovi

Meridian: Podrška domaćoj košarci je naše strateško opredjeljenje

Meridian: Podrška domaćoj košarci je naše strateško opredjeljenje
Foto: Ustupljena fotografija | Meridian: Podrška domaćoj košarci je naše strateško opredjeljenje
Promocija

Kompanija Meridian primjenjuje najviše svjetske standarde kada je riječ o podršci lokalnim klubovima i sportskim udruženjima, a ove sezone fokus je na domaćoj košarci.

U posljednjih nekoliko mjeseci, Meridian je postao sponzor košarkaških klubova od Tuzle, Vakufa i Banovića, preko Višegrada do Prnjavora.

Tako je podrška stigla OKK "Sloboda", KK "Promo", ŽKK "RMU Banovići", KK "Varda", KK "Mladost Buldogs"…

Ustupljena fotografija
Ustupljena fotografija

"Klubovi čiji smo sponzori su, između ostaloga, karakteristični po tome što su rasadnici talenata i što baštine tradiciju, a prepoznatljivi su i po svojim navijačima i simpatizerima, za koje Meridian ima posebne pogodnosti. Naše strateško opredjeljenje je podrška domaćoj košarci, pa tako ne izostavljamo ni manje klubove, kojima želimo biti vjetar u leđa", kažu u kompaniji Meridian.

Ustupljena fotografija
Ustupljena fotografija

Dodaju da će ulaganje u sport i sportske kolektive biti njihova misija i cilj i u budućnosti.

Meridian grupacija je ekskluzivni betting partner više od 20 fudbalskih i košarkaških klubova širom svijeta. Od Beograda, Banjaluke, Podgorice, preko Minhena, Valete i Limasola, Kanarskih ostrva, Dar es Salama… Meridianbet ponosni je sponzor timova koji dolaze iz najviših profesionalnih liga - fudbalskih, košarkaških, rukometnih…

Ustupljena fotografija
Ustupljena fotografija

U saradnji sa klubovima i sportskim savezima svih zemalja u kojima posluje, ova kompanija novčanim i donacijama u vidu sportske opreme ulaže i u amaterske klubove, sportska udruženja i škole sporta.

Za kompaniju Meridian razlika između "malih" i "velikih", profesionalnih i amaterskih, seniorskih i veteranskih sportova ne postoji - svi imaju podršku globalnog brenda industrije zabave i igara na sreću.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije